Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina. Gazdele, aflate pe penultimul loc in clasamentul Seriei I, au oferit o adevarata lectie de daruire si, ca urmare, o victorie categorica la care nici cei mai optimisti suporteri nu se asteptau.

Trupa lui Spiridon Niculescu se pare ca nu a reusit sa se adune dupa infrangerea inregistrata miercuri, pe teren propriu, in fata celor de la Prefab Modelu si a inregistrat un nou esec umilitor atat prin proportiile scorului, cat si prin evolutia care a lasat de dorit. La final, antrenorul Spiridon Niculescu, care s-a aflat la carma formatiei dunarene in ultimele patru etape, s-a declarat total dezamagit de evolutia elevilor sai si a incercat sa traga un semnal de alarma, afirmand ca, daca nu se va schimba ceva, echipa nu va putea sa se salveze de la retrogradare.

Rezultat final: FCM Campina - FCM Dunarea 4-0 (1-0). Echipa galateana a aliniat formatia: Dragoi - Savin, I. Cristian, Dascalu, D. Popescu -Avasilcai (Serban), Bourceanu, Luca (A. Popescu), Ionila - Apostol (M. Neculai), Barladeanu.

La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament: 4 victorii, 3 remize, 10 infrangeri, golaveraj 15-31 si -9 la adevar.