Cautare

1415 de rezultate pentru "clasament onoare" (3.32 secunde)
nu mai departe, Geoana, incercand sa arate ca totusi e si el cineva prin partid (si nu ca-l joaca toti pe degete dupa cum bate vantul si interesul!), ii dadea adevaratul vot de incredere lui Iliescu, numindu-l in fruntea unui asa-zis Consiliu de Onoare.
Baiat de politist de onoare, carder in Italia Din cercetarile anchetatorilor s-a stabilit ca dispozitivele gasite in bagajul galateanului urma sa fie transportate in Italia, acolo unde se afla alt membru al grupului infractional organizat, nimeni altul decat Laurentiu Vladut, de 30 de ani, din Craiova, fiul comisarului Victor Vladut, adjunctul sefului Politiei Municipiului Calafat.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
Extrema are timp pentru o privire in careu, centrarea vine perfect si, viitorul cetatean de onoare al Clujului, Rui Pedro, trimite inteligent la coltul scurt (33). ... CLASAMENT 1.
Prin acest festival incercam sa promovam aceste valori autentice, sa atragem atentia asupra lor." - declara Peter Hurley, directorul si initiatorul festivalului, devenit intre timp cetatean de onoare al Sapantei, calator prin Romania si autor al cartii "Drumul crucilor".
Concret, dupa ce i-a incredintat partidul colegului Corneliu Ciontu si a devenit doar presedinte de onoare, Vadim Tudor a facut doua precizari care au diminuat caracterul senzational al evenimentelor de sambata si a readus lucrurile la normal:
De altfel, unul dintre motivele pentru care Corneliu Vadim Tudor a optat pentru functia de presedinte de onoare il reprezinta chiar faptul ca toate organizatiile PRM isi vor alege, in acest an, noi conduceri - inclusiv la nivel central, in luna noiembrie.
Gestul de onoare al democratilor constanteni se agata insa in umbra unor concursuri sustinute mai mult sau mai putin "pe bune".
In deschidere, presedintele fundatiei l-a prezentat pe profesorul italian Ernesto Carpentieri, presedintele Academiei Europene pentru Relatii Economice si Cultrurale de la Roma (AEREC), salutand cu satisfactie acceptul acestuia de a deveni primul membru de onoare international al Clubului de la Bucuresti.
Consiliile nationale de onoare constituite pentru fiecare distinctie vor analiza activitatea tuturor celor care au primit decoratii, pentru a se vedea daca, dupa ce le-au fost acordate, au abandonat valorile democratice, a anuntat presedintele Traian Basescu joi, cu prilejul sustinerii unei alocutiuni la Council on Foreign Relations din Washington.
A refuzat-o, e om de onoare si are viziune strategica: ... • Klaus Johannis, premier independent, care are ultimul cuvant in alcatuirea Guvernului si este om de onoare.
Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare. ... Este o demisie de onoare", a spus Blaga.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membrii PSD Bucuresti. ... Pe langa sarbatorirea aniversarii sale, presedintele de onoare al PSD va lansa, joi, si volumul intitulat "Dupa 20 de ani".
De aceea, afirma el ca 'ultima batalie a stangii' (ceea ce intelege Vasile Dancu prin stanga) ar fi 'sa scape de umbrele trecutului' - intruchipate, bineinteles de Iliescu si Nastase", scrie presedintele de onoare al PSD, intr-o postare pe blogul personal, informeaza Mediafax.
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
presedinte de onoare - Klaus Iohannis; ... Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
presedinte de onoare - Klaus Iohannis; ... Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
Deocamdata, excluderea nu a luat forme statutare, fiind decisa doar de Corneliu Vadim Tudor - presedinte de onoare in prezent.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
google-analytics.com