Cautare

2171 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (2.63 secunde)
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Luna martie este Luna Internationala de Lupta Impotriva Cancerului Intestinului Gros, ocazie cu care Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC) si Liga Romana de Cancer continua, pentru al treilea an consecutiv, seria de actiuni menite sa atraga atentia opiniei publice cu privire la acest tip de cancer si la simptomele sale, modalitatile de prevenire si diagnosticare precoce.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
- In acest moment, Dunarea Calarasi este pe locul 1 la meciuri nule in Liga 1.
Romania ar avea un PIB mai mare cu 5,5 mld. euro, exporturi mai mari cu 2,5 mld. ... locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Elevele lui Bogdan Burcea se afla pe ultimul loc, cu doar patru puncte in clasament, dar spera ca in retur vor aduna suficiente puncte pentru a se mentine in Liga.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani). ... Serbia 7p (5-2), 2. ... Lituania 0p (1-5).
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. ... "Liga Alesilor Locali solicita conducerii PNL si specialistilor implicati in elaborarea programului de guvernare includerea unui nou set de masuri de relaxare fiscala, care sa cuprinda:
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
google-analytics.com