Cautare

54057 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (6.84 secunde)
- Cea mai frecventa prejudecata este: ... Nimic mai fals! ... orice pasta pentru albirea dintilor contine peroxid intr-o concentratie mai mica sau mai mare.
Functiile sociale, educative, informative, au fost substituite de tendinta tot mai formativa, mai ideologizata a noului regim.
Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Functiile sociale,educative, informative, au fost substituite de tendinta tot maiformativa, mai ideologizata a noului regim.
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu? ... PDL a guvernat alaturi de PSD (am trecut deci prin situatia "a") este putin probabil ca se va mai intampla in viitorul apropiat.
Legislativul a decis, ulterior, ca referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu sa aiba loc pe 19 mai. ... Insa, dupa votul din Parlament, presedintele suspendat a decis sa nu mai demisioneze si a anuntat ca va merge in fata poporului, la referendum.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
Bogdan Tiberiu Iacob) Decizia lui Ponta de a-i propune lui Basescu demisia cu sapte luni mai devreme pentru a comasa prezidentialele cu europenele pare pe placul PNL si al lui Crin Antonescu, cel care s-ar putea vedea la Cotroceni inainte de termen.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
In plus, Moisoiu sustine ca Dinu Patriciu se afla in fata ultimei si celei mai importante tentative a sa de a distruge PNL, compatimindu-i sincer pe liberalii de rand.
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. ... In rest, toate celelalte afaceri, de la FC Rapid, baza Pro Rapid si pana la ANA Yacht sau ANA Holding l-au adus pe George Copos in pragul dezastrului.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... "Nu mai tine minte cand vindea ziare in piata". De cand nu mai are un job zilnic in televiziune, Mihaela Radulescu (43 de ani) este foarte activa in mediul virtual.
Cateva mii de persoane au participat, iar pentru ca evenimentul a fost un succes, Noaptea se muta la Cinematograful Pro de langa Centrul Vechi, din 29 noiembrie”, a declarat Dan Chisu.
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
google-analytics.com