Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (2.89 secunde)
Multi dintre noi, in calitate de parinti. Altii, doar in calitate de oficiali ai statului roman. Sunt sigur ca de la acest eveniment nu absenteaza nici domnul Dacian Ciolos, prim-ministrul Romaniei, si nici domnul Mircea Dumitru, ministrul actual al educatiei nationale.
In Uniunea Europeana exista la ora actuala 110 tipuri diferite de permise de conducere. Ele vor fi inlocuite cu un singur permis de conducere in UE cel tirziu in 2012, acesta urmind sa aiba dimensiunile unui card bancar.
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Asa cum era de asteptat, programul de innoire a parcului auto, cunoscut sub numele de "Rabla", esueaza la atingerea obiectivelor stabilite la demararea acestuia.
In primele luni ale anului 2009, inainte de intocmirea bugetului, primariile au cheltuit pentru functionare, dupa lege, bani reprezentand o cota lunara de 1/12 din bugetul pe 2008. ... Spre exemplu, in 2008, cheltuielile de functionare a Primariei Gogosu au fost de 316.000 de lei.
Firmele nou-infiintate vor beneficia de garantie din partea Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) in limita a 4,5 milioane de lei, a comunicat FNGCIMM. Aceasta garantie reprezinta pana la 95% din valoarea contractului de leasing financiar.
Facilitatea de finantare pentru societatile de leasing oferita de FNGCIMM SA-IFN permite sustinerea activitatii IMM-urilor, inclusiv a celor fara istoric de functionare, prin inlesnirea accesului la finantare prin leasing financiar, cu costuri minime, a declarat pentru "Replica" ec.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
Ministerul Administratiei si Internelor prin Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor desfasoara in aceasta perioada actiuni prin care posesorii de vehicule sunt instiintati ca incepand cu data de 1 iulie a.c.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
Respectarea regimului legal de viteza, in atentia politistilor Directia Rutiera din I.G.P.R.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. 40 de miliarde totalizeaza numai datoriile firmelor. Pe lista neagra a celor urmariti de primarie figureaza nume cunoscute de firme, prin scandalurile in care au fost implicate.
Presedintele Traian Basescu si premierul Calin Popescu Tariceanu au avut acest schimb de replici, vineri, in fata angajatilor de la Automobile Craiova.
Ministerul Transporturilor se pregateste sa emita un nou ordin, prin care sa reglementeze strict activitatea scolilor de soferi si sa elimine "portitele" prin care unii ocoleau legislatia in vigoare.
Reprezentantii LUBRICHEM (Patronatul Producatorilor si Importatorilor de Lubrifianti, Chimicale si Accesorii Auto), patronat infiintat recent, spun ca timbrarea lubrifiantilor si a chimicalelor auto nu mai exista nicaieri in lume.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Piata autovehiculelor noi va oscila in 2006 in jurul nivelului din acest an, de circa 250.000 de unitati, pentru ca factorii care au influentat avansul din ultimii ani si-au epuizat potentialul.
Reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) si cei ai Comisiei Europene au cazut de acord ca, in prima saptamana din martie, Romania, prin MFP si Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, va trimite o propunere privind taxa de prima inmatriculare Comisiei Europene, se arata intr-un comunicat MFP.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante. Daca taxa pe CO2 va fi introdusa, cea de prima inmatriculare, intens criticata si in Romania, va fi eliminata.
google-analytics.com