Cautare

354 de rezultate pentru "pedeapsa" (3.18 secunde)
Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si abuz sexual asupra minorului si condamnat pentru circumstante agravante de abuz sexual sa primeasca o pedeapsa suplimentara prin "inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice", pentru a se preveni, astfel, recidiva.
Acest termen reprezinta o treime din pedeapsa deoarece social-democratul a depasit varsta de 60 de ani. ... Daca pedeapsa in urma contopirii va fi de 4 ani - 48 de luni, Nastase ar putea cere liberarea conditionata dupa 16 luni.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova. ... Voiculescu a primit pedeapsa maxima, sentinta este definitiva.
"Daca pedeapsa pentru infractiunile de coruptie ar fi cu doar o zi peste cea propusa, de cinci ani de inchisoare, atunci termenul de prescriptie n-ar mai fi de sapte ani si jumatate, ci de 12 ani.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Nu considera boala doar ca o pedeapsa pentru pacate Unii considera boala ca fiind doar o pedeapsa pentru pacate: ... Omul bolnav se reface mai greu cand considera ca a fost batut de Dumnezeu, si ca Atotputernicul i-a dat boala in chip de pedeapsa.
Deputatii comisiei au dezbatut, in prezenta ministrului Justitiei, Monica Macovei, modificarile propuse la Codul Penal, stabilind ca institutiilor mentionate nu li se va aplica pedeapsa complementara a suspendarii activitatii.
Dupa ce saptamana trecuta, imediat dupa crima comisa in Italia de un roman, conservatorii propuneau un proiect prin care, timp de 10 ani, cei ce au comis infractiuni sa nu mai poata parasi statul de origine, ieri Eugen Durbaca, presedintele Organizatiei Judetene a PC, a declarat ca pentru criminali ar introduce pedeapsa cu moartea.
O pedeapsa meritata! PDL a primit o meritata pedeapsa, mai ales in Bucuresti. ... Care a primit pedeapsa meritata. Iar eu am o teorie:
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
"Stejarii" s-au impus gratie punctelor lui Vali Ursache, Mihai Macovei - eseuri, Ionut Dimofte - un eseu si o lovitura de pedeapsa, Florin Vlaicu - 3 transformari si o lovitura de pedeapsa, echipa noastra beneficiind si de un eseu de penalitate.
Pedeapsa lui Becali poate creste pentru ca de la doua condamnari in sus, un inculpat efectueaza pedeapsa cea mai mare, plus un spor decis de judecatori.
Campioana Romaniei a primit un an de excludere din competitiile europene, insa pedeapsa este cu suspendare, urmand ca UEFA sa supravegheze timp de cinci ani gruparea ros-albastra.
Ce mesaj are fostul international pentru opinia publica Fostul international Gica Popescu, aflat in arest, dupa pedeapsa prea aspra primita in Dosarul Transferurilor, va da publicitatii in cursul zilei de miercuri o scrisoare deschisa.
Pedeapsa primita fusese de 5 ani de zile, insa lotul ziaristilor a fost gratiat si a iesit din inchisoare dupa un an de zile. ... Pedeapsa a fost comutata ulterior in inchisoare pe viata, iar scriitorul a fost gratiat, ca si altii, in 1964.
Gigi Becali va ramane in inchisoarea de la Poarta Alba, unde ispaseste pedeapsa in regim deschis, pana la solutionarea contestatiei si ramanerea definitiva a hotararii instantei. ... Finantatorul FC Steaua executa pedeapsa in regim deschis.
Pedeapsa "Du-te in camera ta!" este considerata invechita de Consiliul Europei, scriu jurnalistii italieni. Acestia au interceptat un mail in care expertii Consiliului spun ca aceasta pedeapsa ar trebui inlocuita cu explicatii care sa nu contina urme de violenta la adresa copiilor.
google-analytics.com