Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.14 secunde)
Din cei trei consilieri "mari si lati" pe care ii are Partidul Democrat la Mangalia, doi au votat pentru proiectul propus de primarul PSD Zamfir Iorgus, motivand ca votul a fost dat pentru binele comunitatii.
Doi plopi batrani ameninta la fiecare rafala de vant sa cada peste blocurile din apropiere, desi locatarii din zona au cerut de cel putin doi ani sa fie taiati.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Dupa cina, cei doi s-au asezat pe o patura, pe iarba, sa admire mirificul peisaj pe care noaptea de vara li-l oferea langa lacul de acumulare.
I-au paralizat pe cei doi si i-au dus, plutind, in nava. ... - Cei doi erau speriati de moarte si in pragul unui atac de cord. ... Cu toate tertipurile folosite, cei doi nu au putut fi facuti sa se demaste ca farsori, ori sa se contrazica.
Peste cateva saptamani, au aparut la SRI doi ofiteri CIA. ... Cei doi i-au expus lui Puthoff ingrijorarea CIA fata de eforturile sovietice in parapsihologie, finantate de KGB (securitatea statului) si GRU (informatiile militare). ... Se lucra cu doi clarvazatori in paralel.
Este jenant ca Valeriu Stoica si Theodor Stolojan, doi demisionari, doi fosti presedinti care nu au avut puterea sa-si duca mandatele pana la capat, fac acum aprecieri despre actuala conducere a partidului...Daca nu este bine condus PNL, este vina lor ca au lasat partidul din mana.
Turul doi al alegerilor va avea loc saptamina viitoare, pe 10 decembrie. Monitorizare APD Asociatia Pro Democratia Galati a participat cu doi observatori la primul tur al alegerilor locale partiale din Firtanesti.
vin doi, pleaca doi. Doi dintre actualii consilieri personali ai primarului Craiovei, Antonie Solomon, nu se vor mai regasi in echipa de sfatuitori, cinci la numar, a edilului dupa 1 ianuarie 2007.
"Doresc insa ca, si in cadrul acestui document, sa le multumesc membrilor PNL pentru ca m-au sprijinit pe parcursul acestor doi ani de mandat si pentru ca mi-au amintit, de fiecare data cand eram inclinat sa raspund dur unor atacuri nejustificate, de virtutile liberale ale dezbaterii civilizate si constructive", a spus Tariceanu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut vineri ministrului Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, in cadrul unei intalniri la Guvern, sa-si prezinte demisia, pentru ca nu a informat Guvernul si pe seful Executivului in legatura cu retinerea celor doi cetateni romani in Irak.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta.
"Trei negri mititei au fost la oi, unul s-a facut cioban si-au ramas doar doi". ... Asa ca, din trei negri mititei, au ramas doar doi. "Doi negri mititei s-au jucat cu tunul, unul s-a impuscat cu el si-a ramas doar unul".
Vlad Hogea a mai declarat ca PC cere Tribunalului Municipiului Bucuresti inlocuirea de urgenta a presedintelui BEM si a loctiitorului acestuia, pe motiv ca activitatea acestei institutii este blocata de neregulile comise de cei doi magistrati.
Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid, dupa ce organizatia clujeana le-a cerut acest lucru prin vocea presedinelui Vasile Soporan Printre motivele pentru care cei doi nu vor candida se numara faptul ca partidul a uitat de proiectul de reforma asumat in 2005 si ca cei din conducerea centrala dau impresia ca nu mai au nevoie de ei.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, ca dezbaterea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, organizata la Cluj-Napoca, a fost o "semifinala" in care s-au intalnit doi candidati "usor disperati", primul pentru ca nu intra in turul al doilea, celalalt pentru ca pierde in turul secund.
Antonescu a prezentat un proiect de hotarare adoptat de BPC prin care liberalii hotarasc sustinerea lui Geoana in turul doi, avand in vedere "escaladarea starii conflictuale atat la nivel institutional cat si la nivelul societati".
"Doi moguli si doi politicieni si-au dat mana in continuare pentru suspendarea presedintelui contrar Constitutiei si intereselor Romaniei, fara sa invete nimic din lectia istoriei", a adaugat premierul. ... "Televiziunele patronate de cei doi domni au intensificat campania de defaimare a presedintelui Traian Basescu si a PDL.
Si, implicit, incearca sa reduca in derizoriu personalitatea celor doi importanti lideri politici, Crin Antonescu si Victor Ponta. ... Primul lucru care trebuie spus este ca niciunul dintre cei doi lideri politici nu poate fi atacat in ceea ce priveste moralitatea.
google-analytics.com