Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (3.71 secunde)
Procesul le permite sa investeasca banii atunci cand ii au, chiar daca trebuie sa astepte mai mult.Constructia in regie proprie a unei locuinte pare sa fie extrem de atractiva pentru multi craioveni. "Daca as avea ceva bani, mi-as face o casa, nu as cumpara-o de-a gata.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect.
Mircea Geoana, acest "rebel" al PSD a ajuns sa fie un prizonier al propriei formatiuni politice, pe care nu demult o conducea, lucru observat de un alt "copil teribilist" al politicii, PDL-istul Cristian Preda. Altfel spus, rade ciob de oala sparta.
 Mieii ce urmeaza sa fie comercializati de Paste trebuie sacrificati în unitati aprobate sanitar-veterinar sau în piete si târguri special amenajate de administratia locala, pentru o perioada de cinci zile, înaintea Sarbatorilor Pascale, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale Sanitar-Veterinare si de Siguranta a Alimentelor (ANSVSA).
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu. Originara din Sparta, Penelopa era fiica lui Icarius.
eu, unul, sunt pentru integritatea teritoriala a Ukrainei la toate azimuturile! ... Da, Polonia, are "vatra istorica", "leaganul istoric", mult inspre Estul Europei!, prinzand mare parte a Ukrainei! ... A indrazni sa revendice EI, ceva pe la Est, inseamna sa le dea idei unor "nemti", prin viitorime!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Sa luam aminte, cu ingrijorare, ca de fiecare data de altfel, la postarile pe care domnul Traian Basescu le face pe Facebook, acolo unde, de cand si-a pierdut vastele domenii de la Cotroceni, pare sa-si fi mutat institutia ex-prezidentiala.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
In discursul sau din parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
In discursul sau din Parlament, Traian Basescu a dat exemple de coruptie institutionalizata. Intre altele, s-a referit la pomana caselor pentru demnitari. ... Seful PSD a fost intrebat daca mai sta in casa de la stat, pe care ar fi trebuit sa o elibereze la finalul mandatului.
e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani. Reportajul a aparut in anul 1986 intr-o publicatie pentru tineret - era de fapt un cotidian - singurul cotidian care aparea in acea vreme in Romania.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Cu toate ca o locuinta spatioasa, care sa aminteasca de vechea burghezie, este visul multor craioveni, putini îsi permit sa cumpere, sa renoveze si ulterior sa întretina o astfel de casa. Potrivit analistilor imobiliari, în prezent, pe piata imobiliara din Craiova exista o separare destul de clara a cumparatorilor de case.
Sapte banci au refuzat sa incheie conventii cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), pe motiv ca ar fi fost excluse locuintele nou-construite.
UNIQA Asigurari a lansat astazi, la Scoala Centrala, "Casa mea e UNIQA" - campanie de informare si educare a "noii generatii". Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
google-analytics.com