Cautare

9982 de rezultate pentru "sub" (3.54 secunde)
Tot cartierul meu avea bere, sub pret, de la fabrica in cauza! De ce sub pret? ... se scurgea berea pe sub portile fabricii, daca intelegeti.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul de Investigatii Criminale cu cea in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
- in data de 22.02.2010, sub pretextul existentei unor probleme legate de administratia blocului, au patruns in locuinta unui barbat de 73 de ani din Bucuresti, de unde au incercat, fara succes, sa sustraga suma de 200 lei.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu celin cauza in stare de libertate.
Mai exact, arata ea in cererea inregistrata la Primarie sub nr. ... Insa, in posesia noastra se afla un contract de schimb intre numitii Stefan Georgeta si Cubaniti Stefan (autentificat sub nr. ... 683 mp a fost si el dezmembrat in cinci loturi mai mici, prin actul autentificat sub nr.
Despre votarea legii privind reducerea TVA-ului la alimente si a neimpozitarii pensiilor sub 2.000 de lei.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. ... Cea de ofiter sub acoperire al Serviciului de Informatii Externe, Directia "C" Contraspionaj Extern.
Taranul roman si-a gospodarit pamantul de unul singur, impreuna cu familia sa, aflata sub autoritatea celui mai varstnic membru al ei, care, la moarte, isi impartea averea in mod egal intre copii.
Sub un nume sau altul, aceste fapturi mitice exista in folclorul tuturor popoarelor, nu numai in Europa, ci pe toate continentele.
Constituirea Partidului National Moldovenesc Intensificarea luptei nationale in Basarabia a insemnat infiintarea de noi partide, dintre care s-a impus rapid Partidul National Moldovenesc, infiintat in aprilie 1917, sub conducerea lui Vasile Stroescu, cu concursul fruntasilor Pantelimon Halippa, Pavel Gore, Vladimir Herta si a transilvaneanului Onisifor Ghibu.
Pentru unii dintre noi, teama de moarte se manifesta numai indirect, fie ca o neliniste generalizata, fie mascata sub forma unui alt simptom psihologic; ... este mereu cu noi, scormonind undeva in interior, falfaind usor, abia auzita, undeva sub membrana constientului.
Foarte atent, in pofida vointei, la tot ce face Maitreyi, la tot ce afla de la ea sau despre ea, Allan o tine constant sub observatie, si cu cat ii devine mai apropiata, isi da seama ca o cunoaste mai putin, ceea ce, natural, il intriga si sfarseste prin a-l innebuni.
Valorile colesterolului sunt in ordine, tensiunea putin sub limita normala. ... Au iesit de sub tipar manuale voluminoase. ... Daca apoi se adauga si o enervare brusca, infarctul se produce instantaneu." Ce se petrece acolo, sub piele, muschi si coaste? ... In acelasi timp insa, traia neincetat sub tensiune.
Fiecare fir de par â€" folicul, (mare sau mic, chiar sub forma de puf foarte fin) are o radacina si mai multe glande cu grasime numite glande sebacee.
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale. ... Observatorul astronomic cunoscut sub numele de Zijinshan, de pe Muntele Purpuriu, de langa Nanjing, China, a distribuit un comunicat in care afirma:
Swann a fost solicitat sa faca o demonstratie, sub indrumarea doctorului in fizica Harold Puthoff. ... Atunci maiorul Ed Dames, care a preluat proiectul, a ales dintre cei antrenati de Swann o echipa care, sub numele de CENTER LANE, putea continua activitatile si fara mentorul lor.
- Istoricul familial recent de atac de cord sau infarct (rude de gradul intai, femei sub 65 de ani si barbatii cu varsta sub 55 de ani); ... Valoarea considerata normala a trigliceridelor este sub 150. ... Pentru majoritatea persoanelor, valoarea considerata normala este sub 130.
Dupa mai bine de o jumatate de an de la revarsarea Dunarii, sinistratii doljeni vor intampina iarna si fara case, si fara mancare pentru ca statul nu a acordat despagubiri pentru culturile agricole de pe terenurile aflate acum sub apa decat societatilor comerciale din zona care si-au asigurat terenurile.
Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+, care include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) indica in proportie atat de mare parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria - 21%, Cehia - 12%, iar restul tarilor europene - sub 10%.
google-analytics.com