Cautare

10274 de rezultate pentru "psd avocat" (4.07 secunde)
Mircea Geoana a declarat ieri ca, in opinia sa, structura de conducere a PSD trebuie reformata la Congresul din februarie, iar solutia ideala ar fi o conducere de tip colegial, in care sa existe un presedinte si un presedinte onorific.
Vicepresedintele PSD ßerban Mihailescu considera ca tandemul Iliescu-Nastase este ca si instalat in fruntea PSD, chiar daca unele grupuri minuscule din interiorul partidului, care nu se pot impaca deloc cu aceasta idee, incearca sa forteze o ruptura intre cei doi lideri.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv. Totusi, acesta este pe cale sa declanseze, in locul unui congres extraordinar, o dezbatere mai ampla in PSD.
Liderii teritoriali ai PSD s-au adunat de ieri la Poiana Brasov pentru a discuta bugetele locale si evolutiile politice din ultima perioada, dupa ce presedintele executiv al partidului s-a autosuspendat din functie. Intalnirea de la Brasov urmeaza sedintei de joi seara a Comitetului Executiv al PSD Bucuresti.
Apropierea zilei de 3 mai, data la care Petre Roman, Ion Iliescu si apropiatii acestuia vor sa constituie o alternativa socio-politica de stanga, incinge spiritele in PSD.
- multinationalele care isi trimit angajatii in strada nemultumite de noua politica a guvernului PSD, care pentru prima data in Romania a marit salariul minim cu 100 euro si a luat masuri ca firmele straine sa nu mai poata sa isi transfere profiturile afara, prin contracte fabuloase de consultanta, fara a fi impozitate;
La acest referendum, Liviu Dragnea si opozitia au pierdut, dar PSD a castigat (Autor: ... Daca referendumul ar fi trecut, Liviu Dragnea ar fi facut turul televiziunilor, laudiandu-se cu sustinerea populara de care se bucura PSD, in general, si el, in mod special!
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase este asteptat astazi la sediul partidului pentru a lamuri situatia datoriilor din campania electorala.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a adunat ieri ostenii de prin judete si a inceput "un nou capitol" in lupta impotriva guvernarii portocalii, asigurandu-i pe cei 700 de alesi locali adunati la Bucuresti ca social-democratii vor castiga viitoarele alegeri parlamentare, dar si pe cele prezidentiale din 2009.
Senatorul PSD de Constanta Cristian Diaconescu este convins ca, daca se va hotari sa candideze, Radu Mazare are sanse foarte mari de a deveni vicepresedinte PSD.
PSD pare singurul partid dispus sa bata palma cu Basescu, de dragul Puterii. "Intelegerile dintre PD si PSD sunt mai mult decat evidente" - PNL. ... "In politica niciodata sa nu spui 'niciodata'" - PSD. ... "Majoritatea parlamentara" dorita de Basescu nu poate fi facuta insa decat printr-o alianta PD-PSD.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta devine cel mai tanar presedinte al PSD, cu misiunea dificila de a reforma partidul, tinand sa-l felicite si anuntand ca liberalii pot fi partenerii unui PSD modernizat, dar raman adversari ideologici, nefiind vorba de aliante.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
'Liderul PSD Victor Ponta cauta sa previna orice tentativa de subminare a autoritatii sale in partid.
Felix isi muta antenele la PNL Alianta PSD-PC nu se rupe, dar moare incet. ... Din Alianta PSD-PC nu a mai ramas decat colaborarea parlamentara si functia de vicepresedinte al Senatului, detinuta de Dan Voiculescu. ... Oficial, protocolul dintre PSD si PC ramane valabil.
Cotidianul.ro arunca pe piata o fumigena menita sa destabilizeze PSD. Cica in timp ce la Bucuresti, greii din toate taberele din partid ii pregatesc debarcarea din fotoliul de sef al PSD, Victor Ponta se bronzeaza fara griji in Dubai.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
google-analytics.com