Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (4.20 secunde)
Opozitia PSD-PNL doreste infiintarea unei comisii de ancheta pentru ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
PSD a depus la Senat motiunea simpla la adresa ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Clarvazatorii militari si extraterestrii (Autor: ... Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
Unul dintre incidente a avut loc in februarie 2012, pe Aeroportul din Banie. Ancheta treneaza, iar aeronava este abandonata in incinta Avioane SA. Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme:
TRAGEDIA AVIATICA DIN APUSENI 'Studenta era deja moarta si avea lacrimi inghetate pe obraji!' Pretuia fiecare clipa de viata si, la doar 23 de ani, invatase sa priveasca dincolo de limite, invatase sa se hraneasca din bucati adevarate de viata, nefardate.
Cu aceasta ocazie, este arborat Drapelul national la sediile institutiilor militare, se ridica Marele Pavoaz la bordul navelor militare maritime si fluviale si sunt organizate ceremonii militare si activitati comemorative in toate garnizoanele din tara, in teatrele de operatiuni si in tarile in care Romania are acreditati atasati ai Apararii.
Un amplu exercitiu de salvare si evacuare se va desfasura la metroul din Bucuresti. Acesta are loc in aceasta noapte, incepand cu ora 01.00. Simularea are loc in trei statii din centrul Capitalei, situate pe Magistrala 2, punctul central fiind la Piata Romana.
Traian Basescu s-a faultat singur? ... referendumul constitutional se poate tine in paralel cu turul II al prezidenialelor. ... Promulgarea de la miezul noptii Presedintele Traian Basescu a semnat, sambata noaptea, la orele 23.56 decretul de promulgare a Legii de modificare si completare a Legii referendumului.
In felul acesta toata lumea e impacata, iar firmele pot sa-si desfasoare activitatea in continuare. ... Societatile se trezesc si datoare la stat, si cu halele, sediile sau utilajele sechestrate.
In felul acesta toata lumea e impacata, iar firmele pot sa-si desfasoare activitatea in continuare. ... Societatile se trezesc si datoare la stat, si cu halele, sediile sau utilajele sechestrate.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Senatorul Leonardo Badea a sustinut o declaratie politica intitulata: ONOARE SI DEMNITATE,SAU DREPTURILE MILITARILOR ROMÂNI IN ACTUALA CONJUNCTURA INTERNATIONAL. ... Dintre toate satisfactiile omenesti nimic nu este mai onorabil si mai important decat sa meriti cu adevarat recunostinta din partea patriei.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui. Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni:
Situatia locativa a presedintelui Traian Basescu ar putea ajunge in atentia Parlamentului, daca deputatii vor aproba astazi infiintarea unei comisii de ancheta in acest scop.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat intr-o conferinta de presa, la Sibiu, ca nu se vor face comisii de ancheta cu scopul de a crea evenimente mediatice.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site. ... Este evident ca au fost facute dupa demararea comisiei parlamentare de ancheta.
google-analytics.com