Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (4.23 secunde)
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a acuzat ieri PNL si PSD ca încearca pe orice cai vicierea rezultatului referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, care va avea loc pe 19 mai.Principala modalitate de a modifica rezultatul referendumului din 19 mai este, spune deputatul Horatiu Buzatu, reducerea cu orice pret a numarului de cetateni care voteaza, iar un prim pas în acest sens a fost facut deja de parlamentari prin alegerea unei zile de sâmbata pentru desfasurarea referendumului, când, de obicei, oamenii de la tara sunt la munca, pe câmp.
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a acuzat ieri PNL si PSD ca încearca pe orice cai vicierea rezultatului referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, care va avea loc pe 19 mai.Principala modalitate de a modifica rezultatul referendumului din 19 mai este, spune deputatul Horatiu Buzatu, reducerea cu orice pret a numarului de cetateni care voteaza, iar un prim pas în acest sens a fost facut deja de parlamentari prin alegerea unei zile de sâmbata pentru desfasurarea referendumului, când, de obicei, oamenii de la tara sunt la munca, pe câmp.
Guvernul pregateste o lovitura grea pentru buzunarul a zeci de mii de functionari din administratia locala. Oamenii vor fi obligati sa returneze toti banii pe care i-au primit sub forma de suplimente salariale din 2009 incoace. Masura ii va zdruncina serios din punct de vedere financiar pe multi functionari.
Pe ultima suta de metri, inainte de intrarea in vigoare a Statutului alesilor locali, primarii doljeni au accelerat procesul "transferurilor" politice. Dupa aproape un an si jumatate de "exil" in opozitie, Partidul Social Democrat a iesit cel mai sifonat din lupta racolarilor de primari.
O parte din primarii PSD ai judetului Constanta se pregateste sa-si faca bagajele si sa se mute in barca aflata pe valul Puterii a Partidului Democrat.
Ministerul Administratiei si Internelor a luat decizia ca primarii care se implica in atragerea de fonduri europene pentru localitatile pe care le pastoresc sa primeasca un spor de 75% din salariul de baza.
Asistenta medicala de urgenta, in perioada 1-2 mai a.c. ... Magda Marincovici) Asistenta medicala de urgenta in perioada 01- 02.05.2016, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, este asigurata de urmatoarele spitale de urgenta â€" adulti si copii: - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel:
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Numarul angajatilor din sectorul bugetar trebuie sa scada cu circa 200.000 pana in 2011, pentru ca majorarea salariilor pe Legea unica sa fie sustenabila si pentru ca ponderea cheltuielilor salariale in PIB sa ajunga la 6,7%, de la peste 8% in 2008, potrivit NewsIn, care citeaza surse guvernamentale.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: Avem o ambulanta UPU-SMURD cu dotari asemanatoare unei unitati de terapie intensiva (Autoare: Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
Magda Marincovici In cadrul unui interviu exclusiv pentru mariustuca.ro, secretarul de stat Raed Arafat raspunde atacurilor lansate in media asupra sistemului medical de urgenta, departament pe care l-a construit si pe care il conduce. ... Va rog sa faceti lumina pentru ca este de-a dreptul macabru.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
- In ce masura viata de familie si faptul ca ai devenit tata ti-au schimbat viata? ... Un copil si o familie plina de dragoste sunt cele mai frumoase cadouri pe care ti le poate oferi Dumnezeu. ... - Si ceilalti componenti ai trupei Spitalul de Urgenta au copii?
Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
google-analytics.com