Cautare

2559 de rezultate pentru "membri minori" (3.33 secunde)
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca in municipiul Sfantu Gheorghe UDMR a angajat minori pentru a strange semnaturi de sprijin, platind 3.000 de lei vechi pentru fiecare semnatura.
Ba, mai mult, printre aceste persoane, se gaseau si cinci minori. ... Au fost depistate cu aceasta ocazie 57 de persoane care lucrau fara forme legale, printre care si cinci minori.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: ... Membri: - Lady Olenna Tyrell, cunoscuta sub numele de Regina Spinilor, mama lui Mace Tyrell.
25 de copii si-au pierdut ambii parinti, alti 130 de minori si-au pierdut un parinte, 487 de persoane, dintre care 76 de minori, au fost ranite, iar 1.
Acest impozit se va calcula in functie de patrimoniul detinut de persoana fizica sau familie, inclusiv cel apartinand copiilor minori. ... ansamblul bunurilor imobiliare si mobiliare, drepturile banesti si valorile apartinand contribuabilului persoana fizica, sotului/sotiei, precum si copiilor minori.
declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa daca are sau nu minori in intretinere, legalizata la un notar public;
Doi minori oradeni s-au "servit" cu bautura dintr-un hipermarket. ... Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fata locului ti a trecut la verificari, in urma carora s-a stabilit ca este vorba de doi minori de 17 ani din Oradea.
Potrivit studiului citat, saracia este principalul factor declansator, indicat de 85,4 la suta dintre adultii chestionati, in decizia de a cersi, iar influenta familiei a fost indicata de catre 40,6 la suta dintre repondenti ca fiind principala cauza a faptului ca unii minori cersesc sau presteaza activitati lucrative.
Am reusit sa o mutam intr-un centru de minori, unde este mult mai bine tratata si supravegheata.
In sensul acestei decizii, elevilor majori si parintilor/reprezentantilor legali ai elevilor minori li s-a oferit posibilitatea de a solicita participarea la orele de religie.
Sambata, 28 noiembrie, de la ora 17, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea volumului Celula de minori de Alexandru Teodorescu, publicat recent in colectia Memorii/Jurnale a Editurii Humanitas, o reconstituire scrisa fara patetism a cotidianului inchisorilor comuniste prin care au trecut cativa tineri, la sfarsitul anilor '50.
In esenta, senatorii mentionati, carora li s-au alaturat alti 100 de senatori din toate grupurile parlamentare, solicita Guvernului Romaniei intreprinderea unor demersuri politico-diplomatice de urgenta pe relatia cu Guvernul norvegian pentru facilitarea reintregirii cat mai curand posibil a familiei Bodnariu cu cei 5 copii minori care le-au fost luati in cursul lunii noiembrie de institutia norvegiana de protectia copilului (Barnevernet) printr-o interpretare considerata abuziva a principiului interesul superior al copilului si printr-o serie de actiuni disproportionate fata de situatia reala din familie.
11 ani si patru luni de inchisoare este pedeapsa pe care a primit-o un medic homeopat din Constanta, Victor Bot, judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu minori.
Judecarea cauzelor cu minori dureaza la fel de mult ca dosarul de la Nurenberg, de cele mai multe ori copiii fiind de negasit.
Ancheta de amploare a Inspectoratului Scolar Maramures, dupa ce doi elevi minori ar fi intretinut relatii intime intr-o scoala din orasul Ulmeni.
La data de 28 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 7 Politie i-au depistat pe doi minori de 16, respectiv 17 ani, ambii din Bucuresti, care, in cursul noptii de 23/24.09.2010, impreuna cu I.
La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 11 Politie efectuand cercetarea, iar la data de 20.01.2011 au fost prinsi cei doi suspecti, identificati ca fiind doi minori de 15, respectiv 14 ani, ambii din Bucuresti.
google-analytics.com