Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (2.85 secunde)
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie. ... Pentru spatiul inchiriat la arena Ilie Oana, Leonard Doroftei plateste o taxa de 15.000 de lei pe luna.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
Pe de alta parte, negociatorul sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban, arata ca doar pentru modernizarea infrastructurii rutiere sunt necesare investitii de 7 - 8 miliarde de euro, iar pentru securizarea frontierelor va trebui sa cheltuim cel putin un miliard de euro. ... Orban:
Leonard Orban, secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE), a recunoscut ieri ca la nivelul Uniunii exista, pe de-o parte, “rezerve ale liderilor din tarile UE fata de ce cuprinde Tratatul de aderare a Romaniei si Bulgariei“ iar, pe de alta parte, se constata “o anumita oboseala a largirii“.
Bugetul total al programului UE este de 250 milioane euro, in prezent fiind sustinute 90 de proiecte internationale care vizeaza promovarea surselor noi de energie neconventionala ", a declarat Leonard Orban, secretar de stat la Ministerul Integrarii Europene.
Doar 2,24% dintre intreprinderile mici si mijlocii (IMM) au accesat fonduri europene si finantari nerambursabile de la stat, a declarat ieri Leonard Orban (foto), secretar de Stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE).
Leonard Orban sustine ca si-a retras candidatura pentru Curtea de Conturi Europeana. ... Ca si Orban. ... Pana la urma ce rahat a facut Orban ca sa creada ca i se cuvine leafa de la stat pe vecie?
Fapt este ca onoratul nostru candidat a tacut pana cand, de la Strasbourg, presedintele Comisiei Europene i-a luat piatra de pe inima, refuzand diplomatic sugestia parlamentarilor, cu argumentul ca portofoliul lui Leonard Orban va contine nu doar multilingvismul, ci si "multiculturalismul", si citandu-l doct pe Umberto Eco:
Ludovic Orban nu este incantat de felul de a face politica al colegelor sale de partid, Elena Udrea, Raluca Turcan si Mioara Mantale.
Presedintele organizatiei Bucuresti a PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca premierul Tariceanu a fost de acord cu aceasta solicitare.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat, dupa Delegatia permanenta a partidului de la Brasov, ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei.
Potrivit unor surse din PD, acesta l-a devansat in preferintele bucurestenilor pe liberalul Ludovic Orban, in urma rezultatelor celor doua sondaje de opinie, unul CURS si unul CSOP, pe care Alianta le-a comandat pentru a stabili care din cei doi va candida in deja celebrele culori portocalii.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca Ministerul Turismului a beneficiat de o finantare scandaloasa, a aruncat cu bani in stanga si in dreapta fara nici o baza legala si ca este pregatit sa preia conducerea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz.
Ludovic Orban, seful campaniei electorale a lui Videanu, a fost desemnat sa fie si maestrul de ceremonii. ... Ludovic Orban si-a prezentat fostul contracandidat in interiorul Aliantei pentru functia de primar general ca pe cel mai bun om al ADA pentru Capitala.
(Filiala de sector a fost controlata incepand cu anul 2004 de Chiliman prin intermediul lui Vlad Moisescu, iar cea municipala - unde a fost presedinte intre iunie 2009 si pana in aprilie 2012 - a fost intr-un fel supervizata in perioada in care a fost condusa de Ludovic Orban.) Daca ne uitam la cifre, vedem ca lucrurile nu stau chiar asa.
Ludovic Orban (foto), membru in Comitetul Executiv al PNL, a vorbit – ... Orban sustine ca Popescu „trebuia sa consulte PNL“ ... „A scapat un porumbel si pentru chestia asta va plati“, a spus Orban.
Unii dintre cei mai radicali liberali, Ludovic Orban si Crin Antonescu, s-au declarat nemultumiti de faptul ca actualii directorii ai Serviciilor secrete sunt inca in functii, desi Puterea s-a schimbat de zece luni, si i-au cerut imperativ presedintelui Basescu sa-i schimbe pe acestia.
Printr-o rezolutie semnata de liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, acesta sanctioneaza dur declaratiile din ultima vreme ale lui Teodor Stolojan, catalogandu-le drept "total inoportune si daunatoare atat pentru imaginea PNL, cat si pentru stabilitatea politica din Romania".
Incidentul este insa o exceptie in relatiile dintre cele doua tari, relatii care s-au incalzit in ultimii ani, sub guvernul Viktor Orban.
regimul comunist, care a fost extrem de strict, iar al doilea mare ghinion este Ion Iliescu", a declarat liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, manifestare care are loc in Mamaia.
google-analytics.com