Cautare

157 de rezultate pentru "iran" (2.96 secunde)
Un al treilea mare sistem este cel bazat pe contracte de servicii, folosit in Mexic si Iran. Revenind la tara noastra, in cazul acordurilor petroliere incheiate in baza Legii actuale a petrolului cel mai probabil vor fi adaugate acte aditionale.
Constructia gazoductului urmareste aprovizionarea pietei europene cu gaze provenind din regiunea Marii Caspice si din Orientul Mijlociu, respectiv Iran, Irak si Egipt.
Pretul petrolului ar putea ajunge la 70 de dolari pe baril pana la sfarsitul anului, cererea continuand sa depaseasca oferta, a declarat ministrul adjunct al Petrolului din Iran, Hadi Najad-Hosseinian, aflat intr-o vizita in India, transmite Reuters.
Un alt factor care a contribuit la aprecierea pretului petrolului a fost situatia tensionata dintre Iran - al doilea mare producator de titei din cadrul OPEC - si statele occidentale, cauzata de programul nuclear iranian.
La stand era afisata o harta cu amplasarea viitoarelor centre de colectii CKD ale Dacia in Romania, Columbia, Iran. Premierul a mai discutat cu reprezentantii BMW, Volkswagen, Skoda, Fiat si Porsche.
Cotatiile au crescut din cauza problemelor privind furnizarea de petrol din Iran, unul dintre primii patru exportatori mondiali de petrol.
la Centrul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti s-au inscris pana in prezent 39 de participari individuale sau de grup cu peste 210 inventii, din Croatia, Republica Moldova, Romania, Rusia, Ungaria, Ucraina, Polonia, Serbia, Iran si Taiwan.
Studentii din unele tari cum ar fi Afganistan, Arabia Saudita, Angola, Iran, Irak, Cambogia, China, India, Siria, Somalia, Tunisia, Congo sau Vietnam trebuie sa achite la inscriere taxele scolare pentru tot anul.
Pentru 2007 se urmareste deschiderea unei noi piete de anvergura, Argentina, la mijlocul anului fiind programata inaugurarea uzinelor Logan din Brazilia, Iran si India, ducandu-se tratative si pentru o fabrica in Africa de Sud.
Logan mai este fabricat in Columbia, Maroc, Iran si Rusia. De la lansarea sa in toamna anului 2004 si pana la sfarsitul anului trecut modelul Logan inregistrase vanzari cumulate de 205.000 de unitati in Romania si 138.000 la export.
"Problema nu este productia de petrol, exista suficient petrol pe piata", a declarat, pentru un cotidian din Iran, ministrul venzuelean al Energiei, Rafael Ramirez.
Fie ca provin din Arabia Saudita, din Iordania, Siria, Iran sau Maroc si au devenit cetateni români, arabii controleaza ample domenii economice din Craiova.
Ei au adaugat ca la cele 750.000 de automobile se vor adauga colectii CKD (pachete de masini dezasamblate) din care se vor construi 400.000 - 450.000 de automobile, în Rusia, Columbia, Brazilia, Maroc, India, Iran, iar în viitorul apropiat, si în Africa de Sud.
Pretul petrolului a stabilit un nou record istoric, peste 139 de dolari pe baril, crescand vineri cu peste 9%, dupa cumparari masive declansate de deprecierea dolarului si de intensificarea tensiunilor dintre Israel si Iran.
Fie ca este vorba de viitoare cresteri ale cererii pe pietele asiatice sau de un eventual razboi in Iran, speculantii continua sa incheie contracte, iar numarul celor atrasi continua sa creasca.
Ar trebui sa revenim spre 120-125 de dolari/baril", a spus Jonathan Barratt, analist la compania de servicii pentru piata de capital Commodity Broking Services din Australia, referindu-se la situatia din Nigeria, Iran, Georgia si neintelegerile dintre SUA si Rusia.
Romania, Maroc, Rusia, India, Iran (doua uzine), Brazilia, Columbia si Africa de Sud. Uzina Vehicule Dacia a comunicat, la sfarsitul lunii aprilie, ca va mari cadenta de fabricatie cu 140 vehicule/zi, de la 1.
In functie de situatie, gazele naturale vor proveni din Iran, Irak, Azerbaijan, Turkmenistan si Kazakhstan. Principalii furnizori de gaze pentru proiect sunt Azerbaidjan si Turkmenistan.
Singurul business care merge in prezent este afacerea cu transformatoare, cu care Electroputere vrea sa intre pe pietele din Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Siria, Arabia Saudita).
La editia din acest an sunt 145 de expozanti (in standuri individuale si colective) din 20 de tari precum Rusia, Romania, Germania, Iran, Ucraina, Taiwan, Polonia, Turcia, China, Spania, care prezinta 750 de inventii.
google-analytics.com