Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (3.18 secunde)
ori este de acord cu demisia sa si inlocuirea cu Corlatean, presedintele comisiei de politica externa de la Senat, ori se poate considera ca si exclus din randurile PSD.
Cererea presedintelui de reexaminare a Legii pensiilor a fost respinsa de Senat.
Senatul nou ales se va intruni miercuri, la ora 13,00 Noul Senat ales in urma alegerilor parlamentare se va intruni miercuri, la ora 13,00, data fiind stabilita prin decretul de convocare emis de presedintele Traian Basescu.
Juristii explica de ce nu poate fi dezbatuta, in Senat, motiunea simpla a PNL impotriva vicepremierului Gabriel Oprea I. ... Conform art 155 alin.(2) din Regulamentul Senatului, Presedintele Senatului nu va supune dezbaterii motiunile simple care nu indeplinesc cerintele prevazute la art.
Iar omul de legatura dintre Morar si Groholski este Marin Popescu, care a ajuns, pe urmele sefului sau, de la Senat la Guvern.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea sedinta de Guvern o lista a masurilor referitoare la problemele solicitate de Senat.
Asadar, daca la PNL se stie deja ca pentru Senat au optat Puiu Hasotti (actualmente senator), Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile), Max Badin (om de afaceri) si Constantin Matei (directorul general al Administratiei Porturilor Maritime), de la PD-L oficial nu se stie nici un nume.
4 in Camera Deputatilor si unul in Senat - Dan Voiculescu). ... Voiculescu isi renegociaza postul de vicepresedinte de la Senat pe care Geoana i l-a facut cadou.
Ce si-a propus si ce a reusit Grupul PSD+PC din Senat in sesiunea parlamentara inceputa in septembrie si care se incheie peste cateva zile, la sfarsitul lunii decembrie. De asemenea, Ilie Sarbu analizeaza relatiile cu celelalte grupuri parlamentare din Senat.
PSD va bloca proiectul de Lege privind asistenta sociala la Senat pana pe 3 noiembrie PSD va bloca proiectul de Lege privind asistenta sociala la Senat pana pe data de 3 noiembrie, cand legea are termen de aprobare tacita si o vom dezbate atunci pentru ca nu suntem de acord ca aceasta sa treaca prin aprobare tacita, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, senatorul social-democrat Georgica Severin.
Puterea a ramas fara majoritate la Senat Dupa recentele demisii ale mai multor parlamentari, Puterea a ramas la Senat cu 67 de reprezentanti, in vreme ce Opozitia s-a ales cu 66.
La emisiunea "Salajul voteaza", difuzata de Salajeanul TV, senatorul a vorbit despre ceea ce a insemnat pentru el experienta din Parlament, dar si despre "legea stramba" care l-a facut sa rateze intrarea in Senat in 2004, desi a acumulat cel mai mare numar de voturi din judet.
Ca modalitate de lucru, presedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, a anuntat ca in fiecare zi de marti, cu incepere de la ora 17.00, vor avea loc discutii in comisie pe proiectul de revizuire a Constitutiei.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
Presedintia comisiei juridice din Camera Deputatilor a fost din nou disputata vineri intre PD-L si PSD, dupa ce in urma cu o zi, cele doua formatiuni convenisa ca sefia comisiei sa revina democrat-liberalilor.
Agentii economici, inclusiv persoanele juridice aflate in curs de lichidare, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna situatiile financiare anuale la 31 decembrie 2004, la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.
Hotarirea aduce clarificari privind unele aspecte legate de inregistrarea contractelor incheiate de persoanele juridice romane cu persoanele juridice straine sau cu persoanele fizice nerezidente care executa pe teritoriul Romaniei prestari servicii - lucrari de constructii, montaj, activitati de supraveghere, consultanta, de asistenta tehnica, dar si a altor activitati care pot constitui sediu permanent in Romania.
Firmele romanesti au obligatia sa inregistreze contractele incheiate cu persoane juridice straine sau cu persoane fizice nerezidente care executa lucrari de constructii, de montaj sau care desfasoara activitati de supraveghere sau de consultanta in Romania, potrivit ANAF.
CATEGORII de conditii minime ce trebuiesc indeplinite pentru a putea obtine recunoasterea unei persoane juridice ca grup de producatori:1.
La inceputul sedintei, cu ocazia votarii ordinii de zi, presedintele Comisiei pentru administratie, Marius Necula (PDL), a cerut plenului ca acest proiect sa fie scos de pe ordinea de zi, in conditiile in care comisia pe care o conduce, co-raportoare impreuna cu Comisia juridica, nu a intocmit un raport la aceasta initiativa legislativa.
google-analytics.com