Cautare

33832 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (7.05 secunde)
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
Lucian Gheorghiu) In aprilie 2013 se repeta un scenariu care este foarte cunoscut scenei politice romanesti. ... Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta.
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
2015 - Anul Adevarului Anul acesta multi oameni vor alege sa renunte la statutul de victima neajutorata si isi vor lua viata in propriile maini.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S. ... Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova.
Economia Romaniei "se misca in directia potrivita", datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI, Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB in T3 au fost mai bune decat estimarile.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)". Puteti citi in continuare textul declaratiei.
Constantin Gheorghe) Sa plecam de la premiza ca Romania a fost/este, in aceste zile, victima unui razboi hibrid, lucru spus, cu subiect si predicat, de fostul presedinte Traian Basescu.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Episodul 1", din care puteti citi cateva fragmente in continuare.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Cine va fi candidatul PDL la Primaria Craiova, unde se va angaja fostul prefect de Dolj sau ce probleme au procurorii zilelor noastre sunt doar cateva dintre raspunsurile date de Radu Berceanu, senator PDL de Dolj, intr-un interviu acordat GdS. ... De ce a fost schimbat prefectul de Dolj?
Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... Inca un rind de imbratisari, pupaturi, juraminte si masina se pune in miscare.
De cateva saptamani, aproape in fiecare zi, citesc si recitesc articolul 103 alin. (1) al Constitutiei Romaniei, care stipuleaza:
De cateva saptamani, aproape in fiecare zi, citesc si recitesc articolul 103 alin. (1) al Constitutiei Romaniei, care stipuleaza:
Global Forum, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.
google-analytics.com