Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.58 secunde)
Dupa sute de mesaje primite de la fani, Smiley face prima declaratie despre single-ul abia lansat, Aprinde scanteia”, o piesa-manifest pentru generatiile de tineri cid:[email protected] Link YouTube:
Declaratie ciudata facuta de presedintele ICCJ Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a facut joi o declaratie iesita din comun. ... Ulterior, Livia Stanciu a facut o declaratie cel putin ciudata.
Mi-am adus insa aminte de o declaratie pe care edilul a facut-o intr-o conferinta de presa atunci cind se declansase urmarirea penala si cind trebuia sa dea o declaratie in calitate de invinuit.
Pentru ei, daca justitia isi face cu adevarat datoria, avem de-a face cu acte de asa-zisa "politie politica".
Sunt si lucruri care s-au facut bine si au fost incercari oneste de a contracara criza economica, sunt si lucruri care s-au facut mai putin bine si cred ca, in general, in zona de politica economica lucrurile stau mai prost.
Sigur, exista si UDMR-ul sau independentii care sustin actuala putere dar trebuie sa ne referim la pricipala forta politica. ... Sigur ca poate ar fi util ca presedintele PNL sa ia o initiativa politica astfel incat motiunea de cenzura sa aiba succes.
Bun, dar, daca nu, atunci va intreb pentru politica in ansamblu:
In Romania este nevoie de o formula de centru dreapta cuprinzatoare, capabila sa balanseze scena politica in asa fel incat succesiunea guvernamentala sa nu fie niciodata prada unei majoritati cu pretentii autoritariste. ... Cat despre criticile pe care le aduc precedentelor guverne, bun, intra in practica politica, pe de-o parte.
Partidul domnului Tariceanu nu a obtinut un scor mai mare nu doar pentru ca nu are o infrastructur[ politica extinsa, ci si pentru ca a existat un vot util acordat PSD-ului de catre cei care resping regimul Basescu-Iohannis.
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur lucreaza la proiectul alternativ si reusesc sa mobilizeze o parte din liberalii nemultumiti fie de politica dusa de Tariceanu, la nivel general, fie de faptul ca au pierdut alegerile interne in partid sau alte oportunitati.
Pare greu de crezut si este, intr-adevar, dificil de explicat, dar Uniunea Populara aduce ceva inedit pe o scena politica imbacsita si imunda. ... Un alt element care vine sa ingroase tusa de partid atipic al UPSC este lipsa, aparenta, de vointa politica.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a adresat un apel celorlalti lideri ai partidelor parlamentare in care propune ca solutie o "pace politica" care inseamna sa i se ofere presedintelui Traian Basescu ceea ce isi doreste:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca fostii social-democrati, care se regasesc in viitoarea formatiune "Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", sunt, "dupa fizionomia lor morala, oameni imbogatiti din politica".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a dezaprobat, joi, atitudinea liderului PNL, Crin Antonescu, din ultima perioada, afirmand ca acesta ‘‘este putin obraznic, pentru un pustan fara prea multa experienta politica‘‘.
Slabuta pana acum, s-ar zice, prestatia politica a Uniunii Social Liberale. ... Evenimentul lansarii pe piata politica a Uniunii Social Liberale a fost gandit super-profesionist, in cele mai mici amanunte, nimic de zis!
Tripticul in cauza reprezinta zestrea pe care dna Elena Udrea a declarat ca a avut-o la intrarea in politica.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... Iar diferenta dintre Ponta si Geoana vine tocmai din atitudinea politica afisata de cei doi:
In politica externa, rolul Guvernului si al Primului Ministru este predominant. ... • In materie de politica externa, presedintele are, potrivit articolului 91 din Constitutie, doar trei prerogative: ... Afacerile europene nu mai reprezinta aspecte de politica externa, ci se refera in mare masura la elemente de politica interna.
Raportul MCV este atipic Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat, Petru Filip, a afirmat, sambata, ca ultimul raport MCV este unul "atipic", deoarece este pentru prima data cand in continutul raportului se regaseste o componenta politica "puternica", catalogand acest fapt drept "putin nepotrivit"."Raportul recent al Comisiei Europene privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV) este atipic.
google-analytics.com