Cautare

4241 de rezultate pentru "adrian anghel" (3.03 secunde)
Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Dragos Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Adrian Popa, Stanciu, Bogdan Stancu - Florin Andone. ... Anghel Iordanescu. ... Unul din golurile acelui meci a fost marcat chiar de selectionerul de azi al tricolorilor, Anghel Iordanescu.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Nu-i decat o repetitie cu costume pentru zilele de razboi total care vor veni, sustine Adrian Nastase. ... Am raspuns doar unei intrebari din partea presei", a declarat Mitrea la finalul unei reuniuni organizate sub patronajul Institutului social-democrat, condus de Adrian Severin.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
Cezar Preda, vicepresedinte al PD-L, a declarat joi ca democrat-liberalii ii cer lui Adrian Nastase sa demisioneze din Parlament, pentru ca acesta sa poata veni in fata justitiei ca orice cetatean.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
“Am solicitat Biroului Permanent sa ia act ca grupul s-a infiintat la 6 iunie, si el exista conform prevederilor legale“, a declarat Anghel Stanciu.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
In plus, este un fenomen care intervine pe toata suprafata plajei, in conditii de temperatura ridicata”, ne-a declarat Paula Anghel, purtatoare de cuvant a DADL, caci bineinteles, ca de obicei, directorul general DADL Ionel Manafu nu a putut fi de gasit.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Plecarea in bloc a membrilor Partidului Popular Crestin Democrat de la filiala Castelu, in frunte cu Nicolae Anghel, nu afecteaza in nici un fel structurile si calitatea membrilor PPCD, partidul ramanand cu numerosi oameni de valoare, cu atat mai mult cu cat este vorba in fapt de „niste lichele”.
Cantareata Luminita Anghel a reusit ca, dupa un regim strict, sala si masaje, sa slabeasca 30 kg. ... Asta pentru ca doresc sa raman din nou insarcinata si trebuie sa fiu in forma maxima", a declarat Luminita Anghel pentru wowbiz.ro.
google-analytics.com