Cautare

595 de rezultate pentru "vlad" (3.09 secunde)
Accidentarea lui Vlad Chiriches (33 de ani) suferita in meciul cu UTA, 1-2 la Arad, e mai serioasa decat s-a crezut initial. ... In direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiriches si a dat vesti proaste in privinta sa.
In direct la Euronews Romania, criminologul Vlad Zaha a explicat ca o astfel de masura s-a dovedit a fi ineficienta din cauza costurilor uriase, iar, in cazul in care ar fi implementata, tinerii ar apela la "substante mult mai periculoase decat cele traditionale, care nu ies la teste".
Alexandru Voda (Alba-Iulia) / Arbitru VAR: Catalin Popa (Pitesti) / Arbitru AVAR: Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Vlad Baban (Iasi) / Observator arbitri: Adrian Vidan (Bucuresti)
USR si-a anuntat lista provizorie pentru europarlamentare Candidati USR: Elena Lasconi, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Vlad Botos Romania are 32 de locuri in Parlamentul European#aur #psd #pnl
Presedintele Klaus Iohannis a dat curs cererilor de urmarire penala pe numele fostilor ministri USR ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila, in ancheta privind achizitia de vaccinuri anti-Covid din perioada pandemiei.
Dealerul care ii furniza droguri lui Vlad Pascu ar putea iesi din arestul preventiv. Judecatorii au decis ca Tudoru Duma poate fi plasat sub control judiciar.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Potrivit senatorului PNL Nicolae Vlad Popa, daca in plenul Senatului exista o pondere a grupurilor parlamentare, aceasta reprezentare trebuie respectata proportional si in Biroul Permanent, dupa cum prevede regulamentul.
i-a nominalizat pe Theodor Melescanu si pe Radu Berceanu pentru functiile de vicepresedinti, pe Paula Ivanescu pentru functia de secretar si pe Nicolae Vlad Popa pentru cea de chestor.
Nicolae Vlad Popa (PNL) a afirmat ca “asa cum ai demisionat, poti sa si revii asupra deciziei“. Vasile Blaga a demisionat dupa ce a fost numit consilier prezidential.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Printre celelalte persoane cuprinse in aceasta cercetare s-ar numara Doru Giugula, Dan Darabont si Vlad Dumitrescu, seful organizatiei de tineret a PSD Bucuresti.
Hasotti a declarat ca cei doi colegi ai sai din Comisia speciala pentru modificarea Regulamentului Senatului, Radu Berceanu (PD) si Nicolae Vlad Popa (PNL), lucreaza la o propunere potrivit careia sa se stabileasca o singura zi in care sa se dea vot final pentru proiectele de legi, dupa modelul Camerei Deputatilor.
Ca urmare, Cosmin Nicula, Nicolae Banicioiu, Vlad Manastireanu si Daciana Sarbu si-au anuntat intentia de a reformula propunerile anterioare referitoare la legalizarea prostitutiei intr-un proiect menit sa asigure atat siguranta conditiilor de munca pentru practicante (practicanti ca de, suntem pe cale sa intram in Europa) cat si rotunjirea anemicului nostru buget cu ajutorul impozitarii prestatiilor sexuale.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a parasit ieri sedinta, nemultumit de faptul ca demnitarii nu vor fi obligati sa nominalizeze persoanele de la care au primit cadouri in valoare de peste 300 de euro, precizandu-se doar calitatea de persoana fizica sau juridica.
La cererea presei, Dan Ioan Popescu a enumerat toti vicepresedintii de la Capitala si raspunderile lor: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Emiliana Stratulat, Victor Stan si prim-vicepresedintele Sorin Oprescu.
Propunerea retrimiterii a fost facuta atat de senatorul PSD serban Nicolae, cat si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, argumentele acestora referindu-se la complexitatea si importanta legii.
google-analytics.com