Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (8.81 secunde)
Democrat-liberalii din Eforie insista ca este normal ca, in baza colaborarii cu PSD, sa primeasca postul de viceprimar, deocamdata ocupat de liberalul Robert Serban.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. ... Robert Dorobantu, avocat de profesie, are 31 de ani, este casatorit si nu are copii.
Cartea este o culegere de studii, articole si conferinte din perioada 2001 - 2004, in care autorul trateaza teme de stringenta actualitate, cum ar fi abordarile lui Robert Cooper si Robert Kaplan despre provocarile internationale in secolul XXI, noua identitate strategica a Romaniei, aderarea tarii noastre la NATO si UE, analize geopolitice privind spatiul Marii Negre si al sud-estului Europei, transformarea sectorului de securitate nationala, politica si strategiile de aparare.
Deputatul PSD Robert Negoita ar fi vrut ca Elena Basescu sa fie si ea audiata in legatura cu modul in care Ministerul Tineretului a cheltuit banii cu ocazia evenimentelor din 2 mai, dedicate Zilei Tineretului.
Presedintele Agentiei Nationale pentru Romi, Robert Laurentiu Iaporniciu, a lansat ieri, 12 august a. ... Dupa cum a precizat si Robert Laurentiu Iaporniciu, proiectul este destinat persoanelor de etnie roma, persoanelor cu dizabilitati, precum si persoanelor cu venituri scazute.
Totodata, sustine Bolcas, in echipa de conducere a PSD se afla si "neaveniti fara vocatie", gen Robert Negoita, individ impus din exteriorul partidului, gratie banilor pe care ii are. ... Dintre vicepresedinti fac parte si neaveniti lipsiti de vocatie cum este baiatul asta cu multe case, afaceristul Robert Negoita.
Potrivit cotidianul.ro, totul s-a intamplat pe 1 iunie, in Parlamentul European, la o intalnire pe care europarlamentarii romani au avut-o cu bursierii "Robert Schuman". ... Potrivit site-ului, la acest incident ar fi fost prezenti si europarlamentarii Theodor Stolojan si Sebastian Bodu, dar si detinatorii bursei "Robert Schuman".
La eveniment participa circa 1.500 de tineri social-democrati, acesta avand loc la hotelul Rin, detinut de vicepresedintele PSD Robert Negoita. ... La eveniment participa presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele CN Adrian Nastase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintii Titus Corlatean si Robert Negoita si presedintele Organizatiei de Femei, Rovana Plumb.
Premierul rus, Vladimir Putin, a ironizat sistemul electoral american, raspunzand unei declaratii a secretarului american al Apararii, Robert Gates, care a afirmat, potrivit documentelor WikiLeaks, ca democratia a disparut in Rusia.
Robert Schwartz), pe care il puteti citi in continuare.
Fostul jurnalit Jay Carney va fi numit purtator de cuvant al Casei Albe in locul lui Robert Gibbs, care si-a anuntat plecarea la inceputul lui ianuarie, a anuntat joi un oficial american de rang inalt, citat de Mediafax.
Astfel, vicepresedintele Titus Corlatean se va ocupa de Sectorul 1, Rodica Nassar - Sectorul 2, Robert Negoita - Sectorul 3, Corina Cretu - Sectorul 4, Marian Vanghelie - Sectorul 5 si Ecaterina Andronescu de Sectorul 6:
• Primaria sectorului 3 din Capitala este strans disputata de actulaul edil Liviu Negoita(PDL) si Robert Negoita (USL). Potrivit unui sondaj CURS, candidatul PDL are 47% fiind urmat la mica distanta de candidatul USL, Robert Negoita, cu 44%.
Conform unui sondaj efectuat de chiar de portocalii, in ultima saptamana, Robert Negoita l-a depasit cu peste 12 la suta pe Livache, omul pe care Basescu l-a propus premier, in 2009.
Lazaroiu il vede favorit pe Robert Negoita Unul dintre liderii importanti ai PDL, Sebastian Lazaroiu, este primul care recunoaste posibilitatea ca Liviu Negoita sa piarda primaria Sectorului 3. ... Sebastian Lazaroiu l-a clasat pe Robert Negoita in fata lui Liviu Negoita, in predictiile pe care le-a postat pe blog.
Gradele acordate lui Kovesi, Turcescu si Kelemen au fost retrase la cererea acestora Ministerul Apararii Nationale a revocat ordinele de acordare de grade Codrutei Kovesi, lui Robert Turcescu si lui Kelemen Hunor, la solicitarea acestora, si anuntat ca a dispus revocarea ordinelor de avansare sau acordare a gradelor din anii 2011 si 2012 pentru care s-au constatat nereguli, pe listele publicate din august de minister aparand o serie de personalitati publice, de la Mugur Isarescu la Gheorghe Hagi.
Flux24 spune ca Robert Turcescu a anuntat in premiera vineri pe facebook ca PNL ii va retrage sprijinul lui Marian Munteanu. POSTAREA DE VINERI A LUI ROBERT TURCESCU:
Robert Neagoe este fostul sef al Directiei Juridice a Oficiului pentru Privatizare in Ministerul Economiei si Comertului. Datorita faptelor sale deloc de laudat, pe care le-a comis in perioada in care profita de functia detinuta, el va fi cercetat in stare de libertate in dosarul privatizarilor.
"Nu se mai aduc masini", a declarat Robert Ungureanu, patronul firmei Robest Leasing, care are ca domeniu de activitate comercializarea masinilor second hand in sistem leasing.
A trebuit sa gasesc ceva superior acestuia", a declarat Robert Pruna, directorul firmei, care, cu toate ca de meserie este hidrolog, a învatat de mic acest mestesug si a facut o pasiune din el.  Greutatile afacerii cu lemn stratificat Alta greutate în pornirea unei astfel de afaceri este faptul ca informatiile se obtin destul de greu.
google-analytics.com