Cautare

508 de rezultate pentru "robert" (2.96 secunde)
xxx La 9 mai 1950, la 5 ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ministrul francez de externe, Robert Schuman, in cadrul unui discurs tinut la Paris, propunea plasarea productiei de carbune si otel sub controlul unei autoritati comune, pentru a se controla in acest fel productia de armament si posibilitatea ca un viitor conflict militar sa poata fi evitat, potrivit europa.eu.
Port Charlote Redbreast 12 YO Redbreast 15 YO Robert Burns Blended Scotch Robert Burns Malt Royal Lochnagar 12 Y.O.
ROBERT de 31 de ani, din Bucuresti, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca figureaza urmarit pentru savarsirea infractiunii de furt din locuinte, avand mandat de executare a pedepsei emis de Judecatoria Sectorului 5. ... ROBERT a fost pus in executare.
Primarul Sectorului 3 Robert Negoita este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, alaturi de sase fosti si actuali sefi din administratia locala, pentru un prejudiciu urias, de peste jumatate de miliard de lei.
ROBERT de 17 ani, cunoscut cu antecedente penale, toti din Bucuresti, primul aflandu-se la volanul acestuia. ... ROBERT. Cercetarile vor fi continuate de Sectia 18 Politie pentru stabilirea intregii activitati infractionale.
Robert de 38 de ani, din Bucuresti si a lui S. ... Robert in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la infractiunea de evaziune fiscala si cu P.
Despre viziunea noului PSD pe Justitie, despre cresterea AUR in sondaje, despre reformele initiate de PSD in 2 luni de cand se afla la guvernare, despre schimbarea "garzii" in CCR, votul pe "Ordonanta Pruna", despre modificarea legilor sigurantei nationale si taierea pensiilor speciale, a vorbit duminica Robert Cazanciuc, in emisiunea OFF/ON THE RECORD, pe Aleph News.
Robert Hanssen, celebrul agent FBI care a spionat pentru Rusia, a fost gasit mort in inchisoarea din SUA.
Robert de Niro a primit cheia orasului New York, in semn de apreciere fata de cariera sa si fata de pasiunea pe care o are pentru metropola americana.
Prevederile Conventiei de la Viena, care au permis autoritatilor americane sa actioneze astfel, ne indreptatesc sa cerem ridicarea imunitatii in cazul lui Robert Cristopher, astfel incat acesta sa raspunda in fata justitiei in Romania, se arata in scrisoarea premierului roman, care il asigura pe George Bush ca justitia romana ii va garanta un tratament legal si corect cetateanului american.
Totul a pornit din momentul in care Robert Negoita, unul dintre candidatii la sefia filialei, nu s-a regasit pe lista invitatilor care urmau sa puna la punct ultimele detalii pentru alegerile de maine.
• Ecaterina Andronescu - 1070 • Dan Nica - 814 • Gheorghe Nichita - 755 • Ion Toma - 667 • Marian Vanghelie - 667 • Titus Corlatean - 639 • Rodica Nassar - 629 • Constantin Nita - 617 • Ion Prioteasa - 576 • Robert Negoita - 561 • Ion Calea - 538 • Marian Oprisan - 520 • Ion Chelaru - 517 • Valeriu Zgonea - 517 • Adrian Severin - 506.
Conducerea PSD Ilfov si-a vandut sediul din Bucuresti catre Institutul Ovidiu Sincai. De altfel, presedintele organizatiei, Robert Negoita, a declarat ca filiala are un un alt sediu, in orasul Popesti-Leordeni.
Probleme sunt si la Ilfov unde liderii locali Robert Negoita (PSD) si Marian Petrache (PNL) nu au ajuns la un acord.
Al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj este liberala Madalina Ciolocoi(20 de voturi pentru si sase impotriva). Cel mai tanar consilier judetean este Robert Filip(PP-DD), in varsta de 26 de ani.
mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung; Dr.Andrei Bodiu, scriitor; Lect. Dr. Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
- Deocamdata - i-am zis lui Robert Turcescu - singurul candidat care se inscrie in aceasta fisa a postului e Nicusor Dan.
Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat, luni, pe blogul personal, ca pleaca din Realitatea Media, precizand ca pentru el a sosit vremea sa deschida un alt capitol.
google-analytics.com