Cautare

906 de rezultate pentru "portul and 66" (2.74 secunde)
Cel putin in Oreahovo, portul este in totalitate privat. ... "In portul Calafat, noi platim catre APDF Giurgiu 65 euro/acostare pentru navele cu capacitatea mai mare de 500 de tone si 35 euro/acostare pentru cele cu capacitatea mai mica de 100 de tone.
Desi controalele au fost lungi si dese, amenzile si atentionarile asemenea, ITM a descoperit ca in Portul Constanta majoritatea personalului lucreaza la negru, deoarece nu mai putin de aproximativ 3000 de persoane nu au contracte de munca.
Statuia Libertatii din New York (engleza Statue of Liberty) sau "Liberty Enlightening the World" (in vorbirea curenta "Miss Liberty" sau "Lady Liberty") este un monument in portul "Liberty Island" din orasul New York.
Compozitii ale lui Beethoven sau Mozart au fost adesea aplaudate de publicul orchestrei Mehter, insa muzica traditionala turceasca este promovata la festivaluri din toata lumea • Band Flutes and Drums (Elvetia):
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Daca vrei sa o schimbi, mergi la "Account Info", apoi la "Sign-in and Security" si alege "Change the password". Apoi alege optiunea 'recovery and reset'.
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
turismul, portul, santierul naval si mediul de afaceri. ... Legat de celalalt simbol al Constantei, premierul sustine ca "Portul nu este valorificat" la adevarata sa capacitate.
Avand in vedere stadiul destul de avansat al lucrarilor la Portul Turistic Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a considerat necesara initierea unui proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Functionare al Portului Turistic, proiect ce a fost aprobat in ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Guvernul a aprobat miercuri memorandumul initiat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), prin care porturile Svinita, Tisovita, Dubova, Gruia, Cetate, Bechet si terenul in suprafata de 14.588 mp din portul Oltenita vor trece in administrarea autoritatilor publice locale. ... a Primariei comunei Cetate pentru portul Cetate;
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta.
Acum mai bine de o luna de zile, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca fostul vicepremier George Copos este pe cale sa piarda portul turistic pe care l-a amenajat si inaugurat cu fast in 2004, in statiunea Eforie Nord.
"Portul Constanta reprezinta o miza colosala pentru Dacia" Tendinta de crestere a vanzarilor de Logan se va pastra si in urmatorii ani, cu atat mai mult cu cat directorii uzinei sustin ca noua Dacie se afla abia la jumatatea drumului.
Sa intelegem ca Romania si in special Portul Constanta va deveni un pilon esential in exporturile de produse petroliere din zacamintele caspice ale Azerbaidjanului catre Europa Occidentala?
Un exemplu in acest sens este si nava "Amiya Scan" sub pavilion Antigua care s-a aflat in aceste zile in Portul Constanta. ... Nava "Amiya Scan" a parasit portul kenyan Mombassa la data de 19 mai a.c.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). ... Demn de remarcat, este faptul ca pentru prima data o nava a Fortelor Navale Romane viziteaza Portul Copenhaga.
Nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), fregata "Smeli" (Bulgaria), corveta "Contraamiral Eustatiu Sebastian" (Romania), nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa) si fregata "Orucreis" (Turcia) vor sosi vineri, 22 august a.c., la ora 08.00, in Portul Militar Constanta.
O poveste similara se inregistreaza si la Navodari, unde de asemenea teritoriul orasului - partea unde se situeaza portul - nu este clar delimitata, dar doar din punctul de vedere al Administratiei Portului Constanta. ... "Noi nu recunoastem nici o granituire cu Portul Constanta.
google-analytics.com