Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.46 secunde)
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta. ... Eu nu merg asa.
Senatorul UDMR Puskas Valentin Zoltan, vicepresedintele Consiliului Reprezentantilor Unionali ai UDMR, sustine ca participarea Uniunii Civice Maghiare la alegeri, pe listele Actiunii Populare, nu a influentat rezultatele obtinute de Uniune la alegerile generale.
Reprezentantii APD au acuzat legislatia si, implicit, politicienii care au realizat-o, deoarece s-a creat posibilitatea ca alegatorii sa voteze nu doar in localitate.
“Nu vrem sa facem jocuri politice marunte pentru ca nu ar fi corect fata de cei care ne-au votat“, a precizat Tariceanu. ... “Daca nu se va putea, nu vom lua in calcul discutii cu un partid extremist“, a spus liderul D.A., referindu-se la PRM.
Tudor a fost singurul lider de partid, si candidat la Cotroceni, care nu s-a aflat in mijlocul stafului de campanie.
Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe liderii PSD si pe cei ai Aliantei ca, inca de duminica seara, imediat dupa anuntarea rezultatelor sondajelor realizate la iesirea de la urne, sa vorbeasca despre formarea viitorului guvern.
In timp ce Adrian Nastase a fost de trei ori la Botosani in acest an, o data chiar in saptamina scrutinului, Traian Basescu nu a trecut deloc prin judet.
ieri, 29 noiembrie a.c.), pentru Constanta, si nu numai, reprezinta o victorie a Aliantei? ... Nu se poate vorbi despre o victorie, ci de un meci egal, care poate fi transat, conform Constitutiei, de viitorul presedinte.
Observatorii AAsociatiei au mai precizat ca au fost amenintati si hartuiti, lucru care nu s-a mai intamplat pana in prezent.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ieri ca Uniunea a analizat rezultatele partiale ale alegerilor, dar nu a luat inca o decizie privind sustinerea candidatului Uniunii PSD+PUR sau pe cel al Aliantei D.A.
Era de datoria noastra sa o facem“, a declarat Pacuraru, desi rezultatele finale nu fusesera date publicitatii de BEC. ... Liderul PNL a mai adaugat ca alegerile de duminica trecuta nu au adus surprize imense, deoarece s-au mentinut bazinele electorale clasice.
La putin timp dupa declaratia lui Tariceanu (foto), liderul PSD Adrian Nastase a declarat ca fuziunea PD cu PNL este “inevitabila“, deoarece “nu exista drum de intoarcere“ pentru PD, dupa ce a migrat puternic spre dreapta si a pierdut sprijinul Internationalei Socialiste.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista. ... Apoi, trebuie sa recunoastem ca opozitia a fost mai puternica, desi nu a fost una constructiva, asa cum ne-am dorit noi ", explica deputatul PSD Doina Dretcanu.
In al doilea rand, guvernarea 2000-2004 nu s-a remarcat prin vreo crestere a nivelului de trai ci dimpotriva, romanii au ajuns sa zica bogdaproste daca scapa cu bine de lunile de iarna cu intretineri astronomice.
Liderul liberal a afirmat ca explicatiile lui Miron Mitrea, care incerca sa dezminta sesizarile Aliantei, nu au nici o legatura cu modul in care se desfasoara procesul electoral.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
google-analytics.com