Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (3.11 secunde)
In clasament conduce in continuare Real Madrid, cu 55 de puncte (21 de jocuri), urmata de FC Barcelona - 48 de puncte (22 de jocuri) si de Valencia - 37 de puncte (21 de jocuri). Osasuna se afla pe locul 7, cu 31 de puncte (22 de jocuri).
„Dell îsi propune sa creeze sisteme care sa ofere împatimitilor de jocuri experiente nemaiîntâlnite.
Sins of a Solar Empire este unul dintre acele jocuri care ofera o experienta captivanta, ce îti ocupa mult timp liber, dar asta nu te va deranja deloc. Nu e un debut rau pentru un producator relativ mic.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. ... 10) Jocuri - GOG.com De pe site-ul "Good Old Games" se pot achizitiona jocuri PC mai vechi care au fost de succes in trecut.
Ajutoarele lui Mos Crsciun, elfi, Craiasa Zapezii si alte personaje indragite ii asteapta pe cei mici la Plaza Romania, in weekend-urile 12-13 si 19-20 decembrie, cu povesti, colinde si jocuri creative. ... In dupa-amiaza de 13 decembrie, un povestitor iscusit le va dezvalui celor mici tainele Craciunului, prin jocuri-surpriza.
Oprescu nu mai vrea jocuri de culise Totodata, presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a criticat ieri faptul ca in partid "se fac jocuri in spatele usilor inchise" si a aratat ca, in cazul in care va castiga, nu vor mai exista centre de influenta in partid.
Sesiunea parlamentara de toamna debuteaza cu jocuri politice atat ale Puterii cat si ale Opozitiei, jocuri facute in efortul de rasturna raportul de forte in Parlament.
"Daca Nastase se duce la puscarie, Basescu si PDL vor avea probleme de imagine" Daca Adrian Nastase se duce la puscarie si nu intra in jocuri avocatesti, oprobiul public se intoarce asupra lui Traian Basescu si DNA dar, daca ex-premierul trage de timp si intra in jocuri avocatesti isi pierde capitalul de simpatie iar PSD si USL vor avea de pierdut din punct de vedere electoral, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut ieri noului ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, sa reduca numarul antrepozitelor fiscale, al cazinourilor si al societatilor care organizeaza jocuri de noroc. ... Vladescu preciza si ca va lua masuri pentru a reduce evaziunea fiscala din domeniile alcool, tutun, produse petroliere si jocuri de noroc.
De asemenea, organizatorii de jocuri de noroc vor plati anual o taxa de licenta si o taxa pentru autorizatia de exploatare, care se va calcula pentru fiecare mijloc de joc in parte, suma perceputa pentru o masa de ruleta ridicandu-se la 100.000 de lei.
Singura modificare adusa prin noul proiect de lege in ceea ce priveste Loteria consta in introducerea obligativitatii de a plati taxele de licenta si autorizare pentru alte jocuri de noroc decat loto si pariuri sportive.
Un grup de lucru format din reprezentanti ai ministerelor de Finante, Justitie, Administratiei si Internelor si ai Oficiului National pentru Spalarea Banilor a realizat un proiect de lege pentru organizatorii de jocuri de noroc.
Insa, potrivit cadrului legislativ european, interzicerea acestor jocuri de noroc desfasurate prin Internet incalca libertatea de a presta servicii.
Tobet.com, website de pariuri sportive si jocuri cu premii si bani, este prezent pe piata online din Romania de pe 1 septembrie 2009. ... Se pare ca romanilor le place sa se distreze pariind pe echipele lor favorite de fotbal, jucand jocuri de casino sau poker virtual.
In opt jocuri au strans opt puncte si se afla pe locul 11 intr-un clasament al punctelor obtinute in deplasare.
Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a.
Preturile noilor sisteme Sony PlayStation 3 au ajuns aproape de pragul de 4.000 de dolari pe Ebay, dupa ce consola de jocuri a fost lansata in SUA. ... Sony a lansat doua modele ale consolei de jocuri de ultima generatie:
Dependentii de jocuri pe calculator pot rasufla usurati. ... Studiul realizat de cercetatorii de la Universitatea din Rochester a demonstrat ca persoanele pasionate de jocuri de actiune, care petrec cateva ore pe zi in fata calculatorului, isi imbunatatesc vederea cu 20 la suta.
Centrul din Capitala este „responsabil“ pentru jocuri precum „Blazing Angels“, titlu care a primit aprecieri în lumea jocurilor video.
Topul celor mai sexy personaje feminine din jocuri Fara sa excludem lista generoasa de jocuri celebre care au facut istorie multumita caracterelor masculine dure, trebuie sa recunoastem ca anumite titluri ne-au ramas in minte datorita personajelor feminine:
google-analytics.com