Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.13 secunde)
Presa a titrat despre exceptionala prestatie a omului de afaceri Jean Valvis, la "100%":
Romanii au cultura cafelei, insa nu sunt obisnuiti cu mai multe specialitati de cafea Reteaua de cafenele Gloria Jean’s, prima retea internationala de cafenele intrata pe piata locala, in urma cu mai bine de cinci ani, se va extinde in acest an cu trei unitati, urmand a ajunge la 10 cafenele, in pofida faptului ca estimarile atat pentru acest an cat si pentru urmatorul sunt pesimiste.
Intrebat cum comenteaza declaratia uneia dintre persoanele condamnate la inchisoare, Jean Padureanu - care sustine ca e nevinovat - jurnalistul a spus ironic faptul ca "ar trebui sa plangem" in fata unei asemenea nedreptati.
Mihai Bendeac - Jean Perkins: ... Personajul Jean Perkins, sotia uluita ca sotul Henry se intoarce acasa cu o geanta plina de bani, este excelent interpretat de Mihaela Teleoaca.
Psiholoaga Jean Twenge, de la San Diego State University, sustine insa ca nu exista aproape nicio diferenta de fertilitate intre femeile aflate in apropierea varstei de 30 de ani si cele aflate aproape de 40 de ani, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Va fi o seara speciala, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate in exclusivitate, dar si cu mari nume ale muzicii usoare romanesti, ale muzicii populare, ale teatrului si comediei Mirabela Dauer, Alexandru Arsinel, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobantu, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temisan, Mihai Constantinescu, Nico, Romica Tociu si Cornel Palade, Annes, Daniel Iordachioae, Anca Èšurcasiu, Alesis, Jean Paler, Oana Sarbu, Carmen Radulescu, Silvia Chifiriuc, Maria Craciun.
Dupa un sfert de ora - 20 de minute, presa s-a imbarcat in microbuzul pus la dispozitie de cei care au "complotat" la buna desfasurare a intalnirii, iar Ludovic Orban a urcat la volanul unui Audi, in dreapta avandu-l drept "copilot" pe directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
Deputatul de Dolj Marian Jean Marinescu a anuntat ieri ca va candida pentru un fotoliu in forul european, insa lista finala de candidati va fi aprobata in cadrul Consiliului National de Coordonare al PD care va avea loc pe 9 decembrie.
Mari Jean si Matusa - actionari convinsi Deputatul liberal-democrat Horatiu Buzatu a trecut in declaratia de avere completata in ianuarie 2006 ca detine peste 300 de metri patrati de teren intravilan, o casa de locuit si actiuni la patru societati comerciale.
Circa 80 de reprezentanti ai firmelor de constructii doljene au fost prezenti ieri, la Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia", la o intalnire cu eurodeputatul Marian Jean Marinescu, care le-a explicat oamenilor de afaceri oportunitatile de accesare a fondurilor structurale UE, pe care Romania le are la dispozitie de la 1 ianuarie 2007.
Fost membru PD, Jean Paul Tucan este in prezent liberal cu pretentii de candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Navodari.
Pentru probleme care tin de ministerul pe care il conduce, Ludovic Orban a avut ieri o intalnire cu Jean-Paul Tucan, directorul Directiei de Drumuri Nationale si Poduri, dar si cu seful Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, Constantin Matei.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. ... Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
Surprinzator pentru multi care il creditau pe liberalul Jean Paul Tucan sa intre in turul doi sau chiar sa castige din primul tur, acesta a fost "tras pe tusa" de navodareni, Nicolae Matei intrand cu prima sansa (37%) in lupta cu Tudorel Calapod (31% din voturi).
Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
Venit in Prefectura de pe pozitia de consilier local al orasului Navodari si totodata angajat al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, instalarea lui Cosmin Andrei a fost - la momentul respectiv - prezentata ca un fel de victorie a liberalului Jean Paul Tucan, fost sef al DRDP.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu (foto) a declarat sambata la Craiova ca autoritatile din R. ... Marian Jean Marinescu sustine ca reprezentantii Republicii Moldova au intrebat daca din delegatia Parlamentului European face parte vreun roman.
Ilie Sarbu, liderul Grupului Partidului Social Democrat din Senatul Romaniei, i-a transmis o scrisoare de felicitare d-lui Jean-Pierre Bel, Presedintele Grupului Socialist Francez cu ocazia victoriei in alegerile senatoriale din Franta.
google-analytics.com