Cautare

864 de rezultate pentru "iulian bere" (2.57 secunde)
Desi consumul de bere creste de la an la an, romanii nu ii concureaza inca pe europeni la bautul acesteia. ... Dupa cum ne arata statisticile, fiecare roman a baut vreo 64 de litri de bere tot anul si “promite“ ca va bea vreo 80 de litri prin 2007.
Deschiderea festivalului va avea loc pe data de 19 septembrie 2013, la orele 15.00, in prezenta maestrului elvetian in arta culinara Jakob Hausmann, care va da cep la primul butoi de bere. ... Se va bea bere exclusiv bavareza!
Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie lanseaza o noua cercetare care evidentiaza efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului, de aceasta data fiind vizate simptomele asociate perioadei post - menopauza.
Consumul moderat de bere ne-ar putea ajuta inima Bolile cardiovasculare omoara astazi tot mai multi romani si reprezinta principala cauza de deces, cu peste 57% din totalul inregistrat la nivel national.
Nu vor lipsi nici multele sortimente de bere nemteasca.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy. ... Craioveanul Iulian Caramida este unul dintre arbitrii valorosi din boxul romanesc.
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
Consumul de bere a crescut cu 4,7% anul trecut, pana la 15,2 milioane de hectolitri, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Berarii Romaniei. Astfel, in 2005, consumul de bere a fost de 14,6 milioane de hectolitri.
Este evident faptul ca vara consumul de bere creste exponential, iar caldurile de afara, pofta de distractie si evenimente precum Campionatul Mondial de Fotbal, conduc la un apetit deosebit pentru bautura din apa, malt si hamei.
Compania Braun Union Romania a realizat, la Constanta, investitii de peste 8 milioane de euro si triplarea capacitatii de productie la fabrica de bere din localitate.
Drept urmare, avem concursuri cu premii din partea Barbosilor si BaByliss For Men Romania â€" Beard Pong (implica barbi si bere), barbierit de baloane, un joc de cultura generala, demonstratii de trimming cu produsele BaByliss si premierea celor mai impresionante mustati de bere. ... bere!
Consumul moderat de bere poate preveni o afectiune grava Un studiu realizat in Barcelona, arata ca un consum moderat si regulat de bere poate reduce riscul aparitiei celei mai raspandite afectiuni. Potrivit acestui studiu, un consum moderat de bere combinat cu o dieta mediteraneana bazata pe alimente cum sunt:
Creperie inseamna un loc unde se mananca niste preparate specifice si se bea cidru sau bere artizanala. ... Daca bei si un cidru sau o bere artizanala, pleci de aici satul. ... La noi gasiti bere artizanala si cidru.
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
Anul trecut a fost primul an in care liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, nu a mai organizat obisnuita manifestare din Parcul Izvor, unde se distribuiau mici si bere.
berea se va scumpi cu 30 de procente in lunile urmatoare, spun reprezentantii Patronatului Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania.
Aproape toate fabricile de bere din Romania folosesc sisteme de filtrare cu kiselgur, roca sedimentara ce influenteaza calitatea berii, afectandu-i gustul, iar fierul continut de filtru oxideaza produsul, au declarat, pentru "Realitatea TV", specialisti in sisteme de filtrare din industria alimentara.
Trupa Bere Gratis a organizat un concert extraordinar la Sala Palatului. ... Una dintre acestea este intampinarea fanilor, inca de la intrarea in Sala Palatului cu…bere gratis. Mai mult, dupa terminarea show-ului, spectatorii au plecat acasa si cu cate o bere cadou din partea organizatorilor.
google-analytics.com