Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza 5b 5d" (5.82 secunde)
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin.
Petru Groza si Gheorghiu Dej, conducatorii de atunci ai Romaniei, doreau sa-i raporteze lui Stalin ca Romania a devenit republica chiar de ziua aniversarii (intemeierii) URSS. ... Conform uzantelor, pentru a raspunde invitatiei, Regele cere acordul guvernului Groza si, spre surprinderea sa, il primeste cu mare graba si solicitudine.
Cristi n-a fost un boem. ... In blocul asta de pe Mihai Bravu colt cu Iancului statea Cristi. ... Exista o cafenea Tramvaiul 26, pe peretii careia sunt poezii de Cristi Popescu.
Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari.
"Groza ne-a promis terenuri" Deputatul peledist a dezvaluit ieri si legatura liberala dintre terenurile transferate in beneficiul primarului Gheorghita si hotararea semnata de ministrii PNL.
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
Loredana Groza este o cantareata sexy si o artista talentata. ... - Ai un frate, Cristi Groza. ... Loredana Groza Data nasterii: ... Bianca Groza Animale:
Mihai Groza imi pare un om cinstit si de treaba, Bíró Rozália imi pare fotogenica, isteata si ambitioasa. ... Groza - Bíró:
dezvaluiri din spatele cortinei Cristi Borcea si Nicolae Badea s-au intalnit ieri pentru prima data de la momentul in care primul a amenintat ca se va retrage din actionariatul lui Dinamo . ... Apele la Dinamo s-au tensionat iar in Stefan cel Mare, odata cu revenirea lui Cristi Borcea in Romania.
Groza pune gaz pe foc in consiliu Ca alesii municipali ai colegilor de Alianta nu se inteleg mai deloc o spune si secretarul executiv al PD Dolj, Gelu Visan.
Primarul municipiului Oradea, Mihai Groza, s-a declarat dezamagit de decizia forului european. ... Sau probabil ca e datorita situatiei geografice a Croatiei, cu iesirea la mare, nu stiu", a declarat Groza.
O sa fie o campanie murdara, dar adversarilor nu le voi raspunde decât prin fapte", a spus Solomon.  PNL acapareaza S 200 Craiovenii care au trecut ieri pe Calea Bucuresti spre centru au putut vedea cum echipe de alpinisti utilitari lucreaza la amplasarea pe cladirea-schelet a municipiului, S 200, a unui mash cu chipul si însemnele candidatului PNL la primarie, Ion Groza.
Loredana Groza SE TEME DE SOARE! Uite de ce nu mai face plaja Ca orice cantareata, Loredana Groza petrece destul de mult timp pe litoral, mai ales daca are concerte, filmari sau sedinte foto. ... Loredana Groza este fara indoiala una dintre cele mai de succes cantarete de la noi.
Cristi Pup (clape) si Mirel Cumpanas (chitara), ambii ex- Cargo, isi lanseaza oficial noul proiect muzical, Special Guest Orchestra, sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 22 printr-un concert in Music Club.
vernisajul expozitiei de arta plastica Cristi Sisman. ... Cristi Sisman, artistul care expune creatiile sale, este un roman care traieste in Austria. ... Criticul de arta Ana Amelia Dinca a deschis vernisajul, facand o sinteza a artei lui Cristi Sisman:
In lumea reala il cheama Cristi si e militar de cariera. ... "La noi, in clan, media de varsta e destul de ridicata", spune Cristi/Skyros. ... La fel ca si Cristi, Dorin e tot artilerist.
Alde "Gabi", alde "Cristi" et company sunt tot tradatori pentru cei mai multi dintre noi, cei care nu ne-am pierdut inca simtul realitatii. ... Dupa "Cristi", noul partid se adreseaza clasei mijlocii si intelectualilor.
Cristi Pulhac este inlocuit cu Musat. ... 71 Cristi Tanase rateaza incredibil din pozitie unu-la-unu cu Naumovski! ... 45 Cristi Tanase trage de la 35 de metri, dar mingea nu-i pune probleme lui Naumovski.
google-analytics.com