LIBERTATEA: Loredana Groza SE TEME DE SOARE! Uite de ce nu mai face plaja

Ca orice cantareata, Loredana Groza petrece destul de mult timp pe litoral, mai ales daca are concerte, filmari sau sedinte foto. Totusi, Lori se fereste de soare cat poate de mult

"Nu mai fac plaja de foarte multi ani, nici nu mai stiu cat a trecut de atunci", a dezvaluit Loredana potrivit ziarulring.ro.

Fara sa aiba o anumita problema de sanatate, cantareata nu mai face plaja, fiind mandra de tenul ei alb. "E foarte daunator soarele si daca reusesc sa ma trezesc dimineata si sa ies la plaja pana la ora 10, atunci e in regula, altfel nu risc. Inainte sa-mi spuna medicii nu stiam cat de nociv este soarele, mai ales la pranz, si nu ma protejam", a dezvaluit Loredana.

Loredana Groza este fara indoiala una dintre cele mai de succes cantarete de la noi. Tot timpul reinventata, ea a reusit sa se mentina in mereu in topul preferintelor fanilor. La cei 43 de ani, vedeta este invidiată pentru felul in care araa si pentru aparitiile incendiare de pe scena. Ea a vorbit despre felul in care reuseste sa arate atat de bine si sa se ocupe de imbunatatirea permanenta a aspectului fizic, in ciuda programului incarcat.