MEDIAFAX: Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au fost revocati din CSM
Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva". Judecatoarea Alina Ghica a fost revocata din functia de membru al CSM cu 11 voturi "pentru" si sapte "impotriva". Magistratii de la mai multe judecatorii din tara au suspendat sedintele de judecata, ca urmare a "pasivitatii" manifestate de Plenul CSM cu privire la solicitarile de revocare din functia de membru al CSM a judecatorilor Cristi Danilet si Alina Ghica.
- Judecatorul Cristi Danilet a fost revocat din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva". Judecatoarea Alina Ghica a fost revocata din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 11 voturi "pentru" si sapte "impotriva".
Intrebat cum comenteaza decizia membrilor CSM, Cristi Danilet a raspuns: "Sunt profund deszamagit".
Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au iesit din sala de sedinta a CSM, insa au lasat buletinele de vot cu optiunile lor pe masa.
Judecatoarea Alina Ghica a votat inpotriva revocarii din CSM a lui Cristi Danilet.
Judecatorul Cristi Danilet a votat impotriva revocarii din CSM a Alinei Ghica.
Este pentru prima data cand membrii CSM sunt revocati din functia detinuta in Consiliu ca urmare a solicitarilor trimsie de adunarile generale ale judecatorilor.
revoca din functie pe Alina Ghica si Cristi Danilet".