Cautare

4058 de rezultate pentru "concert 2009 prahova" (6.10 secunde)
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
In 1795 isi cunostea pe deplin meseria, isi stapanea personalitatea muzicala si dadea dovada de o virtuozitate pianistica iesita din comun, asa cum avea sa o arate in primul sau mare concert vienez din martie 1795.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara. ... Biletele pentru concert vor putea fi achizitionate la intrarea in club.
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi sustine un concert extraordinar in data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
Joi, 6 iunie, trupa Taxi va sustine un concert extraordinar la Arenele Romane. ... Pentru buna desfasurare a spectacolului, organizatorii solicita sprijinul publicului prin respectarea regulilor standard, aplicate la orice concert de anvergura. ... De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje si obiecte voluminoase.
Artista a sustinut deja un concert la Iasi, urmand sa concerteze duminica la Bucuresti si luni la Cluj. ... "Este un concert tribut pentru Piaf, nu imi voi canta propriile melodii.
Printre alte vedete, la concert a participat si cel ce e deumit de catre fani "Joe Cocker al Romaniei" - Mihai Napu, solist vocal si chitarist ce si-a capatat acest renume datorita interpretarii perfecte, foarte apropiate de original a pieselor lui Joe Cocker.
Doua dintre trupele legendare are rockului romanesc - CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI - se reunesc pentru a sustine un concert in data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.
Pentru oricine a ajuns la un concert Kenny Garrett, spiritul acestui nou album este evident. ... Nu va asteptati sa cant la fel ca la ultimul meu concert.
Proiect de inalta tinuta culturala insa fara pretentii exclusiviste, Sinteza isi propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toata-i mirifica metaforie, prin viziune si profesionalism, un concert in care acordurile rock si ethno-rock care au transformat formatia Phoenix in unicat vor purta permanentul mesaj - unul de chemare spre radacini culturale astazi lipsite de atentie, spun organizatorii evenimentului.
The Motans pregateste primul concert de anvergura din cariera sa, The Motans Grand Concert, care va avea loc pe 31 mai 2019, la Arenele Romane, iar pregatirile sunt in plina desfasurare.
Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul "Mantras of War" precum si merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la preturi promotionale.
Cu aceasta ocazie, mall-ul isi intampina publicul cu un concert aniversar Inna, dar si cu mii de vouchere cadou si o tombola la finalul careia castigatorul marelui premiu va pleca acasa cu o masina Mazda CX5.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
In declaratie se afirma ca Uniunea "va fi pusa pe noi baze comune pana la alegerile europene din 2009".
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
google-analytics.com