Iata ce anunta site-ul letsrock.ro cu putin timp inainte de a avea loc concertul trupei Goodbye ti Gravity, care s-a incheiat tragic.
"Vineri, 30 octombrie 2015, Goodbye To Gravity lanseaza noul album "Mantras of War" cu un spectacol inedit, la Club Colectiv. Concertul va beneficia de un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice si decoruri special create pentru a reda atmosfera SF a artwork-ului. Nu vor lipsi invitati speciali, un after-party de Halloween marca GTG si multe alte surprize!
Accesul la concert va fi liber, iar CD-ul "Mantras of War" precum si merch-ul, special creat pentru acest eveniment, vor fi disponibile la preturi promotionale.
Este o etapa foarte importanta pentru noi", spune basistul Alex Pascu. Suntem foarte mandri de acest album, iar lansarea va fi un eveniment cu adevarat special pentru fanii rock din Romania.”
Cu siguranta va fi un concert unic, cu un setlist extins, ce va cuprinde cele mai bune piese de pe cele doua albume ale noastre”, adauga vocalistul Andrei Galut.
"Mantras of War" este al doilea album al bucurestenilor si va fi disponibil prin Universal Music Romania incepand cu 30 octombrie".

Marturia unuia dintre supravietuitorii din aceasta explozie tragica

Iata ca, din pacate, acest after-party de Halloween s-a incheiat intr-un mod tragic.
Iata ce spune Calin Grajdean, unul dintre participantii la acest concert:
"Auzeam tipete, panica in jurul meu! am luat un taxi, acum sunt acasa si le raspund prietenilor mei, pe facebook, ca suntem bine si eu si prietenii care ma insoteau la concert. Autoritatile au intervenit rapid. Eu si cativa prieteni de-ai mei am reusit sa fugim si am scapat cu viata. Am vazut cum un stalp a luat foc in jurul meu, iar pe scena, solistul a lasat microfonul jos, in momentul in care a vazut cum flacarile cuprind tavanul cladirii".