Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (4.46 secunde)
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
Vicepresedintele Partidului Democrat, Radu Berceanu, le-a recomandat colegilor sa nu mai faca nici un fel de oferta de colaborare cu liberali, diagnosticand astfel moartea clinica in care a intrat Alianta celor doua partide.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri suplimentarea cu 7.998 de lei a fondurilor pentru cadourile simbolice care vor fi oferite de delegatia parlamentara a Camerei, condusa de presedintele Bogdan Olteanu, in vizita in China.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Un ministru roman a provocat furie pentru ca a dat pantofi cu toc unor femei afectate de inundatii in Romania, scrie The Telegraph.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Dupa vizitele din Maramures si Neamt, lectia de invatat pentru USL e clara. ... E o porcarie atat de mare, ca trebuie reclamata. Nici Flutur si nici Pinalti nu dau cadouri electorale din buzunarul loc. ... Ei dau cadouri din banii luati de la oameni.
Ponta a mai spus ca atunci cand va avea majoritatea in Parlament USL doreste aprobarea unei legi care sa interzica traseismul politic, sa interzica orice fel de mita electorala, inclusiv mita electorala bugetara, relateaza Mediafax.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Patronii sunt nemultumiti de organizare. Expozitia cu vanzare "Bucuriile Iernii 2006", deschisa in holul Universitatii din Craiova, s-a dovedit un fiasco in prima zi de targ.
La început de luna a cadourilor, întrebarea "oare ce ar trebui sa-i luam sefului de Craciun" se pune din ce în ce mai pregnant.
Becali se inchina de azi in fata lui Reghecampf! Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
"Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale. Nu e de mirare ca inclusiv virginitatea a ajuns sa fie arvunita pe internet.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
Inca nu ai cumparat cadouri pentru cei dragi? Organizatorul de evenimente Project Events iti vine in ajutor cu cateva idei, oferind chiar o reducere substantiala!
Chiar daca zapezile de afara amintesc de frigul si vanturile iernii, stim ca ele nu vor mai dura mult si doar peste cateva zile iubirea ne va dezmortii inimile.
Doar cateva zile ne despart de cea mai frumoasa perioada a anului cu familia, sarbatoarea Craciunului. ... Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige.
Recent,la Athenee Palace Hilton, in sala Le Diplomate, reprezentantii media au scris alaturi de Deichmann o poveste de Craciun pentru copiii mai putin norocosi internati la spitalul Marius Nasta.
Exotique va ureaza un Paste Fericit si va invita in SHOWROOM-ul din Bucuresti, Splaiul Unirii nr.96, pentru a beneficia de reducerile de pana la 30% la toata gama de DECORATIUNI si CADOURI!
google-analytics.com