Cautare

381 de rezultate pentru "studenti" (2.79 secunde)
450 de studenti din domeniul ingineriei instalatiilor au beneficiat de suport in dezvoltarea abilitatilor profesionale in urma desfasurarii proiectului "Practica pentru cariera ta! ... Proiectul TECAR a avut drept obiectiv princial dezvoltarea abilitatilor profesionale pentru 425 de studenti din domeniul ingineriei instalatiilor, in vederea integrarii cu succes pe piata muncii.
Aproape 2.000 de studenti dintre cei aproape 15.000 ai Universitatii "Dunarea de Jos" urmeaza sa primeasca burse in acest an universitar, ne-a precizat conducerea universitatii printr-un comunicat. 202 studenti ai Universitatii ,,Dunarea de Jos" vor primi in acest an burse de studiu din veniturile proprii ale institutiei.
De exemplu, premiul pentru dezvoltarea infrastructurii a fost acordat in functie de valoarea cheltuielilor pentru dotari si investitii raportata la numarul total de studenti.
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii. ... Cred ca aici profesorii se sprijina pe studenti, studentii se sprijina pe dascali si asa se naste increderea.
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare.
Întreprinzatorii care angajeaza elevi si studenti pe perioada vacantelor pot achita jumatate din salariile acestora cu bani de la stat.
sauna - 5 RON Abonamente 2 saptamani - 40 RON (30 RON elevi-studenti) 1 luna - 70 RON (50 RON elevi-studenti) 3 luni - 180 RON (130 RON elevi-studenti) 6 luni - 340 RON (255 RON elevi-studenti) Abonamentele reduse pt elevi studenti sunt valabile numai intre orele 08.00 - 19.00 Servicii oferite • Fitness • Aerobic • Body Building • Piscina • Teren Fotbal • Teren Tenis • Antrenori personali • Masaj • Bar Sportiv Contact Adresa:
Beneficiile pentru companiile private ar fi reprezentate de accesul la cei mai buni studenti ai universitatii colaboratoare si de promovarea in mediul academic.
Împreuna cu alti câtiva studenti, a lucrat mai târziu pe minicalculatoare DEC PDP, unul dintre aceste sisteme fiind un PDP-10 al Computer Center Corporation (CCC).
In urmatoarele zile, sute de mii de studenti vor incepe un drum in viata, un drum al cunoasterii si autocunoasterii la sfarsitul caruia vor reusi sa se defineasca atat ca oameni, cat si sa devina specialistii care vor dezvolta societatea romaneasca.
165 de studenti interesati de domeniul editorial au beneficiat, timp de cateva luni, de practica platita in marile edituri din Romania si de consiliere profesionala, totul in cadrul unui program cu finantare europeana. ... I-am invatat pe studenti cum sa-si faca un CV si o scrisoare de intentie.
Scaderea numarului de studenti, o problema majora pentru Romania. ... In declaratia mea de azi as dori sa va vorbesc despre problema reducerii numarului de studenti din universitatile romanesti, un fenomen ingrijorator cu efecte negative asupra pietei muncii din Romania.
Reprezentantii media au avut ocazia sa interactioneze cu profesori, studenti si absolventi ai USAMV. ... Doritorii au vizitat livada plantata si ingrijita de studenti.
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A.
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a scris pe site-ul sau personal de internet ca este "incantat" ca a fost "insultat" de un grup de studenti, in timpul unei conferinte sustinute, luni, la universitatea Amir Kabir din Teheran.
Ex-avocatul Poporului, acuzat de studenti: ... Potrivit Academia Catavencu, Iancu ar fi "inventat o norma personala de lasat studenti la restante, care il umple de parale din taxele de re-examinare.
google-analytics.com