Cautare

61490 de rezultate pentru "primarul din piatra neamt" (4.74 secunde)
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Acestia se intorc rand pe rand la casele ruinate si incearca sa recupereze ramasite din ceea ce a fost odata averea lor.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
"Nu mai obligati primarul sa semneze ca... primarul!", pe care o puteti citi in continuare. S-a impamantenit pe la noi, din vremuri de demult, o vorba: "semneaza ca primarul". ... Și asta pentru un motiv cat se poate de simplu, izvorat chiar din Legea nr.
Statiunea Costinesti a fost norocoasa intr-un fel, in sensul ca dupa inundatiile care au distrus plaja au fost alocate sume substantiale din care nu numai ca a fost remediata situatia si a fost "inaltat" un obelisc si mai mare ca cel vechi, dar a fost posibila si demararea proiectului port turistic.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Mai mult, Carjaliu ne-a declarat ca procurorii DNA Constanta au fost instiintati asupra acestor falsuri, ce privesc mai multe terenuri din extravilanul localitatii.
Aproape jumatate din filialele partidului au renuntat la culoarea porotocaliu si la semnul electoral traditional al PDL - trandafirul. ... Cine se ascunde in spatele aliantelor In multe cazuri, "progresul" sau "viitorul" din siglele de campanile ar urma sa fie asigurat tot de vechea garda a PDL.
2,4 milioane de euro transferate catre renumitul Pinalti, primarul municipiului Piatra Neamt, justificarea publica folosita de doamna Udrea fiind programul Schiul la Munte.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, considera ca valul de plecari a alesilor locali ai PSD este rezultatul unei politici de incurajare a traseismului politic dupa alegerile din 2000. ... PD pare principalul beneficiar al "miscarilor de trupe" din teritoriu.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Patronul divizionarei secunde sustine ca a vorbit cu oficialitatile locale din Craiova sa vina si sa joace in Banie, insa conducatorii orasului neaga tratativele Suporterii craioveni sufera din plin dupa dezafilierea temporara a echipei-fanion a Olteniei, Universitatea Craiova, suspinand dupa meciurile de fotbal, dupa derbiuri si dupa gloria de altadata.
Lucru vizibil in recentele alegeri partiale din Neamt si din Maramures. Cel putin alegerile din Neamt au fost o sfidare adusa Constitutiei, legilor si bunului-simt.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Presedintele Victor Ponta a anuntat ca una dintre cauze este tadarea unor primari PSD si ca acestia urmeaza sa fie exclusi din partid.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
Si astea sunt numai cateva dintre articolele regulamentului de ordine interioara pentru salariatii din “Mittal Steel“ Roman. Potrivit “Monitorului de Neamt“, incalcarea unor prevederi poate conduce si la desfacerea contractului de munca.
Va retin atentia cu o problema pe care o consider esentiala atat pentru educarea tinerei generatii din tara noastra, cat mai ales pentru pastrarea identitatii noastre nationale si anume predarea istoriei in invatamantul romanesc.
google-analytics.com