Cautare

120 de rezultate pentru "mercur" (3.68 secunde)
careul dintre Mercur si planeta Pluton (aflata in Capricorn) si opozitia dintre Mercur si planeta Jupiter (aflata in zodia Balantei, in miscare retrograda).
Exportul de mercur si compusi ai acestei substante din UE urmeaza a fi interzis, incepand cu 15 martie 2011, se stipuleaza in proiectul de regulament adoptat de Parlamentul European la sesiunea sa plenara de la Strasbourg.
Mentalul iti este bine sustinut de conjunctia dintre Soare si Mercur in Semnul Fecioarei, de aceea profita de aceste zile si alcatuieste-ti planuri pe termen lung. ... Luna tranziteaza Semnul Berbecului, iar conjunctia Soare-Mercur din Semnul Fecioarei iti ofera ajutoare minunate in ganduri, vorbe si fapte.
Initiativa Primariei Craiova, de a se cupla cu firma Rico Confort pentru construirea a circa 500 de locuri de parcare pe strada Ion Maiorescu, vizavi de cladirea Proiect, a trezit atentia unui mai vechi solicitant - SC Mercur SA, nimeni altul decat proprietarul Complexului Comercial Mercur.
Initiativa se va aplica progresiv in cazul termometrelor medicale cu mercur si al tuturor dispozitivelor folosite la masurarea presiunii arteriale care au in componenta acest element. Pentru aceasta vor fi stopate fabricarea, importul si exportul acestor dispozitive si va fi incurajata folosirea aparatelor fara mercur.
Exporturile de mercur din Uniunea Europeana vor fi interzise incepand cu 1 iulie 2011, ca urmare a propunerii Comisiei Europene.
Cand sunt sparte intr-o incapere, aceste becuri cresc de 20 de ori concentratia maxima de mercur acceptabila in aer, vapori periculosi care pot afecta organese vitale, arata Asociatia Germana pentru Protectia Consumatorului.In efortul de a reduce cheltuielile, multa lume s-a grabit la magazine pentru a inlocui becurile standard cu noua generatie de becuri concepute sa economiseasca energie.
Dragoste si cuplu In primele zile ale lunii noiembrie 2014, Mercur, stapanul casei cuplului Pestilor, traverseaza o casa care nu predispune la satisfactii amoroase, dar care te poate face sa realizezi cateva adevaruri adanci privind psihologia partenerului sau motivatiile care mana inainte (sau care ingreuneaza!) mersul relatiei.
Mercur si Venus se indreapta spre semnul dumneavoastra si va determina sa fiti mai vorbareti si dornici sa impartasiti ideile cu ceilalti. ... Plasarea lui Mercur, va face sa bateti putin in retragere. ... Cu toate acestea, Mercur si Venus va indeamna sa iesiti si sa socializati.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
si anume, pe 12 noiembrie cand Mercur formeaza un trigon cu Neptun si poate influenta benefic insusirile paranormale si calitatile bioenergeticienilor. ... Mercur intra in Scorpion pe data de 9, Venus in Sagetator pe 16, Soarele in Sagetator pe 22, iar pe 28 Mercur intra si el in Sagetator.
mariustuca.ro / Cresterea nivelului de mercur in sange, o cauza a glaucomului (Autoare: ... mangan, mercur, cadmiu, arsenic si plumb. Analizele au aratat ca un nivel scazut de mangan si unul ridicat de mercur sunt asociate cu o prevalenta mai ridicata a glaucomului.
Luna in Balanta ne va fi de mare ajutor mai ales dupa ce in noaptea de luni, 13 martie, Mercur va intra in zodia Berbec, unde va sta pana in 31 martie.
Mercur este in semnul dumneavoastra si va face sa aveti chef de discutii. ... Mercur se situeaza in partea de sus a graficului astral, ceea ce va face sa doriti sa faceti planuri noi pentru viata profesionala.
Doar Mercur retrograd va aduce inapoi vechi prieteni sau un fost partener. ... Veti avea succes, deoarece Mercur este retrograd si se afla plasat intr-o parte ascunsa a graficului dumneavoastra, iar acest lucru incurajeaza orice calatorie in trecut.
In plus, planeta Marte intra in zodia Pesti, Venus revine la mersul direct in zodia Balanta, iar Mercur isi incepe tranzitul retrograd in zodia Sagetator.
- Eclipsa de Soare de la 6 ianuarie 2019 are loc in Capricorn, semnul cel mai aglomerat, in care, pe langa Saturn, Pluton, Luna Neagra si Nodul Sud, se gasesc si Mercur (intre 5 si 24 ianuarie) si Soarele (pana la 21 ianuarie).
Asta o gasim sub degetul lui Mercur, acesta fiind degetul cel mic. Pe muntele lui Mercur. ... Pentru ca Mercur este patronul negustorilor, a celor care fac comert.
Mercur Retrograd, ianuarie 2022. Mercur intra din nou in retrograd, pana pe 4 februarie. Este prima retrogradare din acest an.
google-analytics.com