Cautare

17139 de rezultate pentru "dhl baia mare" (4.53 secunde)
Mamaia este cea mai mare statiune turistica din Romania, fiind denumita "Perla Marii Negre". ... Si in aceasta statiune exista hoteluri la care nu trebuie sa scoti prea multi bani din portofel pentru a petrece cateva zile la mare.
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Izolat cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp, cu probabilitate mai mare in nord-vest.
In eventuala decizie politica care se va lua in privinta exploatarii de la Rosia Montana cat la suta va conta, pe de-o parte lobby-ul companiei care este foarte puternic si care a reusit sa convinga o mare parte a mass-media sa i se alature si cat la suta va conta vocea societatii civile care se opune?
Acu ca tatucul de la Cotroceni imi dadu un loc de joaca mai mare, chiar simt bataturile din talpa altfel.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Cu toate acestea, cota de impozitare a fost fixata la valoarea maxima, 1,5%, cea mai mare din tara (Oradea si Baia Mare au cel mai mare impozit de acest fel).
Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group implineste chiar zilele acestea 35 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara.
S-a observat, de asemenea, si o implicare mai mare in raport cu oferta culturala a orasului, in special a unor categorii de public a caror participare e mai putin probabila.
Noi, balonati de eterne complexe provinciale, facem din asta o mare isprava, motiv de talamba fuduleala, de parca nu stiu ce mare hatar ne-a facut sobolanimea aia ca a venit sa ne manance caltabosul.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
Cand a fost pusa in discutie reforma din domeniul mineritului si energiei la nivel national, ceea ce afecta in mare parte judetul Gorj, acesta fiind cu pondere in producerea curentului electric, am spus clar ca este nevoie de reorganizare si de reforma.
Multi dintre ei nu si-au putut racorda la retea baia si bucataria pentru ca, daca ambele conducte s-ar duce in canalizare, toata mizeria s-ar revarsa in locuinte.
O sa vedem, poate nici la Baia Mare nu o sa puna (in perspectiva alegerilor locale anticipate, ca urmare a arestarii primarului Cristian Anghel.
Potrivit ziarului, Catalin Chereches este cotat cu 63,6% sanse sa castige campania electorala, iar pe locul doi, la mare distanta, s-ar clasa independentul Mircea Dolha cu 17,9%, urmat pe locul trei de candidatul PDL, Mihai Patrascu cu 7%.
Alegerile s-au desfasurat pentru ocuparea a doua mandate de deputat ramase vacante dupa decesului deputatului PSD Victor Surdu, ales in anul 2008 deputat in Colegiul uninominal 6 (Neamt), si dupa ce deputat PSD Catalin Chereches (ulterior membru PNL), ales in Colegiul Colegiul 2 (Maramures), a optat pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Solicitand, de asemenea, sa aiba incredere in faptul ca PDL este partidul cu cea mai mare legitimitate ca formatiune de opozitie si ca formatiune de dreapta, Catalin Predoiu a precizat ca PDL nu va accepta un candidat comun la Presedintie al dreptei, decat din randurile sale si in conditiile fixate de acest partid, ridiculizand pretentiile unor voci ale Miscarii Populare ori ale Fortei Civice de a impune un candidat comun care sa nu fie agreat de PDL.
google-analytics.com