Cautare

28329 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 2009 6 dec" (3.62 secunde)
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
Vor fi premiate celebritati romano-ameriocane de pe Coasta de Est a Americii, prima parte.
Senatorul Dan Voiculescu il acuza pe premierul Emil Boc ca a furnizat Parlamentului informatii false sub semnatura oficiala Senatorul Dan Voiculescu intentioneaza sa solicite demararea procedurilor parlamentare pentru inceperea urmaririi penale impotriva premierului Emil Boc.
"Romania si-a atins tinta de deficit bugetar in mod nereal" Presedintele PSD, Victor Ponta (foto), sustine ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, si ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au iesit ieri din nou in strada. ... Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Olt, Administratia Finantelor Publice Slatina au iesit ieri din nou in strada.
Dar nu toti cei care au iesit in strada sunt de acord cu retragerea sefului Executivului de la Ankara. ... Daca initial oamenii au iesit in strada pentru a apara pomii dintr-un parc din Istanbul, acum ei cer respectarea principiilor fundamentale ale democratiei.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. Situatia asta a adus multe complicatii unui partid care in ultimii patru ani a facut tot ce a vrut.
O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie. Situatia asta a adus multe complicatii unui partid care in ultimii patru ani a facut tot ce a vrut.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va continua sa creasca accelerat in trimestrul al treilea din 2008, cu 8,85%, chiar daca mai multe state europene au anuntat intrarea in recesiune, insa anul viitor avansul va fi de doar 3,75%, potrivit mai multor economisti romani intervievati de Reuters.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Se refera la legea pentru alegerea presedintelui Romaniei. ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Vreau sa va intreb in legatura cu o declaratie a dumneavoastra de seara trecuta.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Mai multe explicatii posibile pentru scandalul care ar putea scinda PNL "Omul lui Patriciu", asa cum era perceput in urma cu cativa ani Crin Antonescu, vorbeste acum de excluderea din partid a omului de afaceri.
La ea nu se poate ajunge decat printr-o schimbare radicala a filosofiei de guvernare, pe care PSD o propune tuturor romanilor, ca proiect pentru constructia unei noi societati. ... Abordarea echilibrata a refomei sistemului public O abordare echilibrata pe veniturile si cheltuielile bugetare:
Consiliul de Monitorizare a Implementarii Conventiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati a fost infiintat prin Legea 8/2016. ... Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte.
Sondajul a inceput la 17-Dec-2018 22:09 1) DANCILA- 48,54% (9279 voturi) 2) PONTA - 24,84% (4748 voturi) 3) CIOLOS - 16,26% (3108 voturi) 4) TUDOSE - 6,29% (1203 voturi) 5) GRINDEANU - 4,07% (778 voturi)
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
DCNEWS a publicat un sondaj online cu o singura intrebare: ... Iata rezultatele sondajului, care a inceput la 19-Dec-2018 20:00 TAXA pe LACOMIE este:
google-analytics.com