Cautare

10000 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (5.02 secunde)
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Sute de craioveni s-au inscris pe liste si vor sa vada cum se produce inghetata Top Gel, la moderna fabrica din Carcea. ... Producatorul local de inghetata Top Gel a deschis ieri portile craiovenilor si tuturor celor care doresc sa vada cum se fabrica inghetata.
Aproximativ 50 de tone de înghetata Top Gel ies zilnic pe poarta fabricii, în 83 de sortimente. ... Firma a aparut în 1994 sub alta denumire, iar în 1998, actuala Top Gel Prod conta deja pe piata locala a înghetatei.
Numai o succinta si atenta urmarire a veniturilor din salarii pe care lucratorii Fiscului bihorean le-au obtinut in 2007 ne arata ca avem de-a face cu salarii babane si nu cu ceea ce liderul de sindicat ne-a servit, fara sa se gandeasca ca am putea accesa site-ul cu pricina.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
De aceea, am incercat sa adunam deciziile de rectificare a bugetelor acestor institutii de stat, publicate timp de cateva luni in Monitorul Oficial, si dupa ce am pus datele cap la cap, am descoperit multe astfel de societati, unde salariul mediu lunar este de aproape 100 de milioane de lei, bugetele de publicitate se scriu in milioane de euro, dar profiturile sunt modeste, atunci cand exista, iar productivitatea muncii ramane un banc raspandit de capitalisti.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Potrivit autoritatilor, in 2014 ar urma sa fie deschisi circulatiei doar 60 de kilometri de autostrada, aproape jumatate fata de 2013 cand au fost inaugurati putin peste 100 de kilometri.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot. Iar dotarea logistica si IT este corespunzatoare, nu suficienta, dar mai buna ca la Sibiu.
Deputatii din Comisia juridica au stabilit in Legea privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale ca un membru de partid poate plati o cotizatie anuala de maximum 48 de salarii minime, donatiile anuale fiind limitate la 200 de salarii pentru persoanele juridice si 500 pentru cele fizice.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Multi cunosc si înghetata Top Gel, ketchupul Tomi, uleiul Olpo. ... 50 de tone de înghetata Top Gel pe zi Alt brand care si-a câstigat un loc de top pe piata este înghetata Top Gel. ... "Vafa este produsul traditional care a consacrat numele Top Gel.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel. Fiecare doljean din top are o avere de peste 20 de milioane de euro.
Top 10 cautari populare in 2012: ... pariu cu viata Top 10 persoane populare in 2012: ... Adele Top 10 melodii populare: ... delia dale Top 10 cele mai cautate emisiuni TV: ... urania horoscop Top 10 cautari ce este...? ... ce este guta Top 10 cautari cum se...?
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
In top sunt, in general, manageri privati, dar si doi angajati ai statului roman: ... Fiscul spune ca in top exista o singura femeie. ... Pe locul al doilea in Top 10 salarii babane se afla o persoana a carei firma activeaza in agricultura.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
google-analytics.com