Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (2.64 secunde)
Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a infirmat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, informatiile conform carora ar fi fost declansata o campanie de strangere de semnaturi in favoarea candidaturii ca independent a lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei.
PSD il va sustine pe Sorin Oprescu la alegerile pentru Primaria generala a Capitalei daca acesta va ajunge in turul al doilea impotriva unui reprezentant al PNL sau al PDL, a anuntat, miercuri, la Brasov, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu,.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca refuza sa intre intr-un schimb de replici cu presedintele Traian Basescu. ... Nu am sa mai fac niciun fel de comentarii legat de asertiunile facute de domnul presedinte ", a afirmat Sorin Oprescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat ca nu va vota cu Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, este mai "original".
Deputatul PD-L Sorin Paveliu a solicitat, marti, premierului Calin Popescu-Tariceanu, sa infiinteze comisia pentru acreditarea spitalelor, conform hotararii de guvern adoptate in 2006, in caz contrar PDL urmand sa depuna in toamna o motiune simpla pe aceasta tema.
Crin Antonescu, vicepresedintele PNL si-a lansat miercuri candidatura pentru colegiul senatorial 2 din sectorul 1, la o cafenea din Piata Dorobanti, alaturi de echipa de campanie si de sustinatorii sai politici, Sorin Oprescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman.
De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat recursul declarat de primarul Capitalei impotriva deciziei Tribunalului care, in ianuarie 2009, a anulat ordinul lui Sorin Oprescu de concediere a lui Virgil Carstea (foto), fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
In eventualitatea in care primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va inscrie in cursa electorala, Traian Basescu ar obtine 34,3% din voturile alegatorilor, fiind urmat de Mircea Geoana, cu 22,1%, Crin Antonescu (18,2%), Sorin Oprescu (doar 9%), CV.Tudor (8,1%) si principele Radu (5,3%).
A fost interesant, in acest context, de aflat ce parere are si unul dintre mangaliotii usor "trasi pe dreapta" de conducerea organizatiei, daca il va sustine pe liberalul care a anuntat ca este interesat de preluarea sefiei PNL Mangalia - este vorba despre consilierul local Sorin Andrei - sau daca va candida chiar el, interlocutorul nostru fiind Mircea Diaconu (foto).
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sambata seara, la Realitatea TV, ca ia in calcul foarte serios candidatura la Presedintie si ca, daca va candida, o va face din postura de independent, iar o eventuala decizie va fi anuntata in cateva saptamani.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile PSD, iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu.
Sediul de campanie al staff-ului lui Sorin Oprescu s-ar afla intr-unul din sediile Universitatii "Spiru Haret". ... Autorul stirii spune ca rectorul Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, cu intreg colectivul didactic al acestei institutii ar fi trecut in barca lui Sorin Oprescu.
Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca lansarea lui Sorin Oprescu la prezidentiale a venit exact atunci cand trebuia, iar discursul sau, desi populist, a fost unul onest, nu ipocrit ca al lui Traian Basescu sau patetic ca al lui Mircea Geoana.
Sorin Oprescu se adreseaza in special alegatorilor nehotarati, a declarat, marti, la RFI, coordonatorul campaniei pe judetul Iasi, Ion Solcanu, care a subliniat ca primarul Capitalei, care s-a lansat oficial in cursa prezidentiala, va incerca sa ia si din electoratul lui Mircea Geoana.
Sorin Oprescu s-a intalnit la Ploiesti cu aproape 100 de sustinatori, carora le-a tinut un discurs despre independenta sa fata de partide, despre umilintele suportate de romani si dorinta sa de a face bine, aratand ca "odata la 5 ani, romanul poate sa amendeze ce i s-a intamplat".
Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, la Slatina, ca in cazul in care nu va ajunge in turul doi, este exclusa posibilitatea sa-si indemne electoratul sa voteze cu Mircea Geoana sau cu Crin Antonescu, mentionand totodata ca, potrivit analizelor, daca ar vrea sa-l sprijine pe Geoana, 88% din electoratul sau ar pleca la Basescu.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
google-analytics.com