Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (3.13 secunde)
Aceasta afirmatie este partial adevarata, si pilotii sunt aceia care involuntar ne priveaza de datele pe care sa le analizam stiintific" (din cauza ca se tem sa declare incidentele, pentru a nu se expune unor complicatii).
Acestea au fost semnalate, oficial si stiintific, pentru prima data, de astronomul Dr. Lincoln LaPaz. El a demarat cercetarea "globurilor de foc verzi" folosind echipamente scumpe si sofisticate, inclusiv o instalatie plasata la doar 30 de mile de locul presupusei prabusiri OZN de la Roswell.
Prima prelucrare ampla a datelor colectate, privind fenomenul OZN, a fost facuta pe calculatoarele EVM ES 1022 din renumitul centru stiintific "Akademgorodok" din Novosibirsk.
Si "Raportul stiintific privind OZN-urile" (Raportul Condon) elaborat la Universitatea Colorado analizase detaliat 117 cazuri, dintre care 30% nu au putut fi identificate.
Articolul mentioneaza ca proiectul OZN isi are radacinile intr-o initiativa din 1950 a consilierului sef stiintific al guvernului britanic, marele pionier al radarului Sir Henry Tizard.
Pope mai adauga ca ufologul Jenny Randles a descoperit ceva ce cunosc si americanii, anume ca "Ministerul Apararii nu a fost niciodata - si nu este nici acum - organismul potrivit sa colecteze astfel de date si sa cheltuiasca resurse pretioase pe un subiect care are nevoie intr-adevar sa fie demistificat si plasat pe taramurile studiului stiintific".
Merita sa reamintim ca pe 25 februarie 2011, lumea ufologilor a mai asistat la o premiera de exceptie, cand, in vederea analizei fenomenelor aeriene neidentificate care ar putea afecta siguranta traficului aerian, a fost semnata intelegerea dintre CEFAA si organizatia NARCAP (National Aviation Reporting Center on Anomalous Phenomena) din SUA, organizatie stiintifica neguvernamentala, nonprofit, infiintata in 1999, avand de atunci si pana azi ca director stiintific pe Dr.
Stiintific, din 9 regiuni bio-geografice ale Terrei, Romania detine 5, avand cea mai importanta eco-regiune la nivel global. Mai mult de jumatate din Carpati, cei mai salbatici ca natura, sunt in tara noastra.
Forta motrice din spatele acestei credinte este, din punct de vedere stiintific, faptul ca acum pare mult mai plauzibil, decat acum catva timp, ca vom gasi viata la un moment dat in viitor.
Moleculele grasimilor animale nesaturate sunt de zeci de ori mai voluminoase decat grasimile tip omega 3-6-9 Tratamente alopate Exista un miliard de produse care se vand pentru tratamentul acneei, multe din ele nedovedindu-si pe deplin, stiintific si clinic eficacitatea.
â- explicatia este simpla, fiind un fapt demonstrat stiintific: incaltamintea are un rol neglijabil in aparitia monturi-lor (hallux valgus); â- pantofii nu provoaca aparitia monturi-lor (hallux valgus), ci doar agraveaza oarecum evolutia deformatiei deja existente, prin constrangerea de tip mecanic pe care o exercita la adresa ante-piciorului;
De asemenea, solicit specialistilor mineri si energeticeni hunedoreni, mediului sindical si tot spectrului politic autohton si national care a preluat destinele acestei entitati ori s-a angajat la nivel declarativ sa sprijine demersurile facute, sa gaseasca acele solutii tehnice legale prin care sa se evite divizarea CE Hunedoara si sistarea extractiei unei resurse minerale de interes strategic, o bogatie nationala inestimabila denumita simbolic piatra neagra care arde si stiintific huila.
Dar nu toata lumea agrea ideea lui Goddard, devenit star stiintific al Americii. Celebru este articolul din New York Times publicat a doua zi dupa articolul din Herald.
Cartea sa "Initiere in Hermetism sau Calea adevaratului Adept" este un document riguros stiintific si un drum deschis pentru toti cei ce cauta, dar nu doresc sa intre in contact secte, loji ori alti "proprietari ai Cunoasterii".
Intrigata de acest raport, Leslie Kean s-a apucat sa analizeze sute de documente desecretizate, rapoarte de aviatie si date radar, studii de caz coroborate cu probe fizice, sau fotografii analizate stiintific.
Instinctele mele stiintifice m-au dus la aceasta predictie doar pana la a-mi sugera ca in cazul in care OZN-urile nu-si au originea in afara lumii fizice sau universului nostru, atunci banuiesc ca ele se vor dovedi a fi ceva mult mai bizar, ceva de un interes stiintific poate chiar mai mare decat dispozitivele extraterestre.
Intre acestea a fost si Grupul stiintific consultativ pentru obiecte zburatoare neidentificate, cunoscut si sub numele de PANELUL ROBERTSON, sponsorizat in 1953 de CIA, numit astfel dupa remarcabilul fizician H.P.
In ciuda acestui progres remarcabil din punct de vedere stiintific, romanii inca asociaza intr-o proportie considerabila diagnosticul de cancer cu iminenta decesului, pe fondul unui acces redus la mijloacele modeme de preventie, screening, diagnostic si tratament, dar si pe fondul unui nivel redus de informare asupra evolutiilor spectaculoase din domeniul oncologiei, din ultimele decade.
Garriott, pilot cercetator stiintific, si Jack R. Lousma, pilot. Cu cateva zile inainte de a reveni pe Pamant si in timp ce statia se afla in afara contactului radio, Garriott a facut, de la fereastra camerei de garda a Skylab, fotografii ale unui obiect care n-a putut fi identificat.
Reducerea pedepsei cu 20 de zile este stabilita indiferent de numarul lucrarilor stiintifice publicate pe durata executarii pedepsei si numai in baza confirmarii caracterului stiintific al lucrarii respective, respectiv a brevetului, in cazul inventiilor.
google-analytics.com