Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (3.45 secunde)
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
Speram ca la negocierile care au inceput sa obtinem o crestere salariala cat mai mare", ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Radu Nelu.
"Vom solicita clarificari conducerii!" Ne-a declarat vicepresedintele FSS Metarom Galati, Radu Nelu, care ne-a mai spus ca subiectul va fi discutat vineri, in cadrul intalnirii de negociere a CCM-ului.
Dupa ce cazul a explodat in presa, capii afacerii - Nelu Gaina, Maricel Bartic si Constantin Furtuna - au fost arestati.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu. ... Dupa cum bine ne-a obisnuit, petrecerea lui Nelu Balasa a excelat prin rafinament si bun gust.
O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun. ... Cum nea Nelu si-a propus sa traiasca numai 120 de ani, problema eventualei lui sanctionari ar ramine in suspensie. ... Mai lipseau nea Nelu pe trotineta si nea Nicu in landou, bind votca cu biberonul.
O avea nea Nelu dosare cu caru', dar are si avocat bun. ... Cum nea Nelu si-a propus sa traiasca numai 120 de ani, problema eventualei lui sanctionari ar ramine in suspensie. ... Mai lipseau nea Nelu pe trotineta si nea Nicu in landou, bind votca cu biberonul.
NELU de 18 ani si L. ... NELU, iar cel de-al treilea suspect reusind sa dispara printre blocurile din zona, profitand de intuneric. ... NELU in stare de retinere pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, iar fata de L.
Saptamina viitoare ar trebui sa se finalizeze negocierile purtate pe marginea Actului Aditional al contractului colectiv de munca la nivel de ramura Transporturi. Pe 18 decembrie va avea loc ultima runda de negocieri, atunci urmind sa fie fixat salariul minim pentru salariatii din Transporturi.
Transporturi de cartofi fara acte in regula au fost confiscate de comisarii Garzii Financiare Bihor. Aceste transporturi s-au inmultit cu precadere in ultima luna. Calin Gal, comisarul-sef al GF Bihor, ne-a declarat ca in februarie au fost confiscate mai multe transporturi. ... "Sunt convins ca exista mult mai multe transporturi.
"Cu aceste transporturi, intregul stoc de uraniu puternic imbogatit a fost evacuat din Romania", a declarat Thomas D’Agostino, directorul NNSA.
Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
De asemenea, ei sunt nemultumiti de activitatea actualului director al Directiei de Transporturi din cadrul Senatului, Daniel Fadur.
"Dupa cum am declarat ieri de la Tribuna Senatului, imi exprim dezamagirea si regretul ca motiunea simpla pe transporturi, in care am prevazut si faptul ca se va ajunge la o astfel de situatie in ceea ce priveste autostrada Comarnic - Brasov, a fost respinsa de catre guvernarea de dreapta.
In ceea ce priveste domeniul transporturilor si infrastructurii, seful Departamentului de Transporturi al PSD, senatorul Sorin Bota, este de parere ca e un lucru bun ca macar in ceasul al 12-lea Guvernul a facut un mare pas inainte, stabilind cel putin o lista minimala de proiecte pe care doreste sa le abordeze in regim de parteneriat public-privat.
Departamentul de transporturi multumeste doamnei ministru ca a raspuns solicitarii PSD, de a se uita cu atentie la modul in care s-au desfasurat licitatiile pe culoarul 4 (a se vedea anchetele si perchezitiile efectuate la domiciliul celor doua doamne director, intronate de ministrul A.Boagiu, Draghia si Ciobanovski), asa cum am solicitat cand am prezentat lista castigatorilor, inainte de a finaliza CNADNR licitatiile, asta pentru ca licitatiile au avut loc pe criterii subiective, acesta fiind motivul pentru care exista astfel de contestatari, ci nu pentru ca sunt unii de meserie contestatari!
Ion Jercan, directorul Departamentului Transporturi Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, si-a depus demisia din aceasta functie incepand cu data de 3 ianuarie a.c., au declarat pentru "Replica” oficiali ai MCTC.
Cresterile castigului salarial mediu net s-au situat intre 2% si 5% in activitati cum ar fi fabricarea produselor textile, fabricarea articolelor de imbracaminte, industria mijloacelor de transport rutier, productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze si apa, transporturi terestre, transporturi pe apa, transporturi aeriene, informatica si cercetare-dezvoltare, administratie publica.
Concluziile raportului Directiei Regionale de Statistica Dolj pe primele sase luni ale acestui an arata ca oltenii sunt ultimii la serviciile de transporturi, posta, telecomunicatii, comertul cu ridicata la produsele alimentare, bautura si tutun. ... Dezastru este si la capitolul transporturi.
transporturi interne, transporturi comunitare si transporturi extracomunitare, a specificat Valentin Zeicu. De asemenea, se vor aplica tarife diferite in functie de categoriile de marfuri transportate pe canale, a adaugat directorul general al CN ACN.
google-analytics.com