Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (5.09 secunde)
Acest lucru ar insemna ca Mircea Banias si Radu Mazare sa-si pledeze cauza in fata lui Emil Boc si a lui Mircea Geoana, o ipostaza cat se poate de inedita pentru cei doi lideri constateni.
Desi nu a trecut mai mult de o luna de cand a fost numit oficial in functia de inspector teritorial sef al Inspectoratului Regional de Stat in Constructii, Ion Florentin (foto) s-a confruntat cu o situatie pe cat de inedita, pe atat de complicata.
O manifestare inedita, in organizarea Patronatului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat, se deruleaza in perioada 7 - 9 mai, pe ambele maluri ale viitorului pod peste Dunare - in Vidin si Calafat.Forumul "Calafat - Vidin, pol de competitivitate economica transfrontaliera" va marca, in cadrul "Saptamanii Europene a IMM-urilor", organizate sub auspiciile Comisiei Europene, valentele conceptului european al Responsabilitatii Sociale Corporative prin sansa de a prezenta importanta parteneriatului dintre sectorul public si privat, autoritatile locale si ONG-uri, importanta unui comportament responsabil cu privire la felul in care tratam mediul inconjurator si comunitatile in care lucram si traim.Evenimentul pune fata in fata administratiile publice locale si regionale, reprezentantii guvernelor, institutii si agentii cu preocupari in domeniul dezvoltarii regionale durabile, structuri reprezentand IMM-urile, structuri care gestioneaza fonduri de finantari nerambursabile, firme, societatea civila, mass-media, cu scopul determinarii unei explozii in ceea ce priveste dezvoltarea socio-economica a zonei transfrontaliere Calafat - Vidin, a ridicarii gradului de atractivitate a acesteia.Calafatul s-ar putea transforma intr-un pol de dezvoltare urbanaAflandu-se la o a doua editie ca si Forum transfrontalier, actiunea initiata de PLIMM Calafat va concerta pentru trei zile eforturile tuturor participantilor de a transforma zona Calafat intr-un pol de dezvoltare urbana cu relevanta nationala si internationala, prin parghia cresterii competitivitatii economice a IMM-urilor si sustinerea reala a antreprenoriatului, avand ca moto:
Se mai impung, e campanie electorala, e o situatie inedita pentru Romania, in care doua partide se afla la guvernare, dar sunt in competitie nu doar pentru Parlamentul European, ci si pentru Presedintia Romaniei.
O formula inedita care nu se regaseste in Constitutia noastra si nici in modelul comportamental al vreunui sef de stat din lumea civilizata si democratica.
A fost administrator in 2003 la o societate si nu avea dreptul conform legii!" Acesta este scenariul pe care l-a facut primarul Constantei, Radu Mazare, intr-o inedita conferinta de presa sustinuta, astazi, pe o terasa din Constanta.
"Este o situatia inedita. Dezavuez jocul asta pe care il face Traian Basescu, un fel de alba-neagra cu alegerile. Salut initiativa celor patru ONG-uri deoarece, cand exista astfel de tendinte autoritare, care nu tin seama de reguli, legi si democratie, societatea civila are cel mai mult de pierdut.
"Avem in fata o constructie inedita: un Guvern politic cu un premier independent si aici pot sa va dau si singurul nume care reprezinta, cel putin pentru noi trei, o certitudine, este persoana mea pe functia de prim-ministru.
in replica domniei sale, premierul foloseste, asa cum remarca si un cititor al blogului, o inedita (ne)concordanta a timpurilor:
Trebuie spus, insa, ca Preda are cuvinte frumoase despre ambitioasa sa colega de partid, dezvaluind chiar o poveste inedita: "Cand Elena Udrea a venit in Partidul Democrat n-avea prieteni.
Intalnire inedita la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti. Social-democratii condusi de Marian Vanghelie s-au bucurat de prezenta lui Dan Diaconescu, liderul Partidului Poporului, dar au sarbatorit si cooptarea in partid a unui fost democrat-liberal, senatorul de Bucuresti Gabriel Mutu.
La randul sau, liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a admis ca situatia din Camera Deputatilor este una "inedita", in conditiile in care sunt peste 300 de proiecte blocate la Biroul Permanent.
Declaratia sa are unele hibe majore, pe care vom incerca sa le decriptam, ca si adevaratul motiv pentru care presedintele vorbeste, netam-nesam, de aceasta varianta inedita.
Propunere cu iz electoral In cadrul discutiilor pentru rectificarea bugetara, viceprimarul Dinca a venit cu o propunere inedita, insa specifica anilor electorali.
Desi oficial e inca membru al PDL, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a primit functii de conducere in UNPR Primarul Craiovei, Antonie Solomon, se afla intr-o situatie cel putin inedita.
"Avem o situatie inedita in Romania si in Europa din 1945 si pana acum si daca vreti, de la primul vot liber exprimat pentru Parlamentul European din 1968.
Propunerea senatorului PSD Viorel Arcas poate parea inedita pentru lumea noastra politica, ce nu rateaza niciun eveniment - de la cele religioase, pana la cele patriotice - pentru a-si face propaganda.
Nici modelul transformarii unei structuri civice intr-o formatiune politica nu este o idee inedita. La inceputul tumultosilor ani ’90, in pofida unor divergente interne exprimate cu glas tare, Alianta Civica nastea in dureri Partidul Aliantei Civice.
Un moment extrem de gustat de toti cei prezenti la eveniment a fost si inedita prezentare de moda care a incheiat de altfel festivitatea Galei.
"Mi se pare putin cam prea devreme pentru globuri si beteala" Strategia de marketing de a lansa sezonul de cumparaturi pentru sarbatorile de iarna la inceputul acestei luni (anul trecut a fost lansat in a doua jumatate a lui noiembrie) nu este insa inedita - la nivel international, toti comerciantii incearca sa creasca vanzarile prin crearea artificiala a atmosferei de sarbatoare cu mult inainte de inceperea sezonului.
google-analytics.com