Cautare

900 de rezultate pentru "energia" (5.79 secunde)
"Avantajele Romaniei sunt energia si agricultura. ... • Energia regenerabila este autohtona, vine din patria ta. ... • Energia regenerabila este una care respecta mediul inconjurator. ... Asta este un semn de intrebare vizavi de energia atomica.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro.
Baschetbalistul american a fost trimis in teren de antrenorul Andelko Mandic in amicalul cu Energia Rovinari, castigat de gorjeni cu 99-91, dar nu a convins, iar SCM-U a renuntat sa-l achizitioneze Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, antrenorii echipei SCM-U mai cauta jucatori care sa suplineasca plecarile sarbilor Bajic si Vlaskovic.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Divizionara A de baschet masculin Energia Rovinari a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a se impune pe terenul penultimei clasate, BC "Perla Harghitei"
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
Puse in comun, cu ajutorul unei rasini acestea lucreaza sinergic, preluand orgonul (energia) negativa din mediul ambiant sau din campurile oamenilor aflati in raza sa de actiune, transmutandu-l in orgon pozitiv, benefic tuturor. ... Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si, in acest fel, ajuta corpul sa se ajute singur.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Necesitatea reglementarii acordarii, si dupa anul 2014, a alocatiei de carbune pentru uz casnic si a tarifului redus la energia electrica pentru pensionarii mineri din Valea Jiului", pe care o puteti citi in continuare.
Italienii au respins cu o majoritate covarsitoare revenirea la energia nucleara, precum si o lege privind imunitatea lui Silvio Berlusconi si privatizarea sistemului de apa, potrivit rezultatelor oficiale ale Ministerului de Interne.
Laolalta ele ar capta practic toata energia solara, trimitand-o spre destinatiile necesare, in general pamantene. ... unicul ei rol fiind sa colecteze energia si s-o dirijeze spre punctele locuite.
- Energia sexuala este sursa iubirii, dar toata lumea i se impotriveste. ... - Sexul nu reprezinta altceva decat energie pura, energia vietii. ... Iubirea poate avea si o dimensiune sexuala, dar in acest caz energia sexuala este elevata, nu mai este una grosiera.
Energia electrica, introducerea telegrafului, tehnologia fara fir si chiar antibioticele au fost intampinate toate cu aceeasi mirare si uimire si, in acelasi timp, cu suspiciune si precautie.
"Fane Valuta" a studiat energia alternativa la Bruxelles Daca rezultatele pe care le-au avut deplasarile in strainatate sunt practic imposibil de cuantificat in cazul angajatilor din administratia doljeana, in ceea ce priveste consilierii judeteni lucrurile sunt mult mai clare.
Conferinta a fost organizata pentru a se discuta si depista sursele de energie regenerabila, materializata prin energia solara, cu cele doua posibilitati de utilizare ale ei, ca pompa de caldura si ca electricitate, energia eoliana, cea hidroelectrica produsa in centralele de mica putere si carora, pana acum, nu li s-a dat foarte mare importanta, energia produsa din biomasa si cea geotermala.
Sunt oameni capabili sa-si produca energia singuri, si oameni ce prefera sa o obtina de la altii.
Din prima zi a anului viitor vom scoate mai multi bani din buzunare atat pentru energia electrica consumata, cat si pentru gaze.
Dupa cum era de asteptat, majorarea tarifelor la energia electrica si gazele naturale are ca efect iminent scumpirea produselor alimentare. ... O data cu cresterea tarifelor la energia electrica, este imposibil ca pretul carnii sa ramana acelasi“, a mentionat presedintele Patronatului Carnii de Porc, Gheorghe Caruz.
Pretul gazelor naturale ar putea fi majorat cu 20% de la 1 aprilie, in timp ce energia electrica produsa in hidrocentrale ar putea inregistra noi majorari, conform anagajamentelor luate de autoritati fata de FMI, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres.
„Energia achizitionata prin contracte bilaterale va reflecta curba de sarcina cu care consumatorul/furnizorul vine la producator, asa cum se intimpla pe toate pietele tarilor din Uniunea Europeana“, afirma ministerul.
Subventiile la energia termica vor fi diminuate, acestea urmind sa fie reorientate catre programe de investitii care sa permita eficientizarea sistemului energetic la nivel national, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, cu ocazia conferintei internationale dedicate pietei de electricitate din Romania in perspectiva integrarii.
google-analytics.com