Cautare

21148 de rezultate pentru "energia eoliana in romania" (3.03 secunde)
Subventiile la energia termica vor fi diminuate, acestea urmind sa fie reorientate catre programe de investitii care sa permita eficientizarea sistemului energetic la nivel national, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, cu ocazia conferintei internationale dedicate pietei de electricitate din Romania in perspectiva integrarii.
In cazul celui national, bugetele locale vor trebui sa suporte diferenta dintre costul real al producerii energiei termice si pretul vechi de referinta de 107,5 lei pe gigacalorie, dupa cum ne-a explicat Virgil Musatescu, presedintele Asociatiei pentru Politici Energetice din Romania (APER).
Preturile pentru gazele naturale si energia electrica platite de populatie vor fi mentinute in trimestrul al treilea la nivelurile actuale, insa ar putea fi majorate pana la sfarsitul anului, a anuntat ieri Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
Preturile finale reglementate pentru furnizarea gazelor naturale catre consumatorii captivi si cele pentru energia electrica vor ramine neschimbate in trimestrul al treilea al acestui an, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei.
Luna aceasta vom plati mai putin sau, dupa caz, nici un leu pentru energia electrica. Anuntul a fost facut de directorul general al CEZ Distributie, Gabriel Negrila, în cadrul conferintei de presa de luni, la care a fost prezent si directorul financiar al CEZ România, Leon Vrska.
Complexul Energetic (CE) Rovinari, unul dintre cei mai mari producatori de energie electrica din Romania, a fost nevoit sa cumpere o cantitate importanta de energie electrica.
Cautam in permanenta modalitati prin care magazinele noastre sa devina mai flexibile si mai bine adaptate nevoilor unei societati care se schimba in ritm rapid, a declarant Pawel Musial, Directorul general PROFI Rom Food.
Toti am luat la cunostinta ca in noaptea de 7 Ianuarie 2015 un meteorit a brazdat cerul tarii noastre emitand o lumina puternica, iar apoi a explodat, adica energia condensata in el a fost eliberata special deasupra Romaniei.
Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi afaceristi romani elaboreaza si sunt mereu in cautarea unor idei viabile, care sa prinda la publicul larg si acum, dar in special pe viitor.
Afacerile cu biodiesel vor deveni din ce in ce mai profitabile pe fondul cresterii cererii de acest carburant ecologic.
Romania are un excelent potential pentru producerea energiei regenerabile. Presedintele Agentiei Romane pentru Conservarea Energiei, Ioan-Silviu Lefter, afirma ca investitorii sunt interesati de producerea de "energie verde" si ar putea fi scutiti de TVA daca se vor implica in acest domeniu.
Romania trebuie sa treaca la surse de energie regenerabile pana in anul 2032, insa deocamdata cele mai utilizate resurse raman carbunii si gazele.
Italienii au respins cu o majoritate covarsitoare revenirea la energia nucleara, precum si o lege privind imunitatea lui Silvio Berlusconi si privatizarea sistemului de apa, potrivit rezultatelor oficiale ale Ministerului de Interne.
de pilda, ca suprapopularea va obliga omenirea sa emigreze pe alte planete, iar cei care vor ramane aici vor folosi tot mai multa energie, pana ce, de la o vreme, vor fi obligati sa capteze intreaga energie pe care Soarele o raspandeste in spatiu.
Osho De la sex la supraconstiinta In aceasta carte, Osho - cel care a inspirat milioane de oameni din intreaga lume - descrie o perspectiva unica asupra sexului, pe care il prezinta ca pe o poarta catre cunoasterea de sine.
Rezum, in continuare, o parte din interesantele sale comentarii. ... De ce, atunci cand prefixul para este folosit inainte de cuvantul normal, ne asumam in mod automat ca este vorba de o falsa stiinta, de subiecte tabu, sau de vrajitorie?
Dupa cum era de asteptat, majorarea tarifelor la energia electrica si gazele naturale are ca efect iminent scumpirea produselor alimentare. Carnea, laptele, uleiul, zaharul si, nu in ultimul rand, painea sunt numai cateva dintre produsele alimentare de baza care ne vor costa mai mult.
In functie de cat de bine vor negocia ministrii noului Guvern, vom vedea daca vom trai bine sau mai putin bine.
Factura la energia termica nu se va mai compensa cu o suma fixa, ci va reprezenta un procent din aceasta, in functie de venitul mediu lunar.
Cresterea preturilor la gaze naturale de la 11 noiembrie va determina si majorarea tarifelor la energia electrica si termica.
google-analytics.com