Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (3.98 secunde)
In scopul asigurarii protectiei vietii, sanatatii si securitatii consumatorilor, precum si a intereselor economice ale acestora, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor asigura primirea reclamatiilor prin intermediul CALL CENTER - serviciu de permanenta, cat si prin Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Bihor.
Astfel, valoarea celei mai mari tranzactii incheiate in 2007 a fost achizitia centrului comercial Polus Center Constanta, dezvoltat de compania Trigranit, de catre fondul austriac de investitii Immoeast.
Pe litoral, la Mamaia, trei nopti de cazare, la hotel de patru stele, cu mic dejun si masa speciala de Inviere, si acces la Spa Center, sauna, fitness si jacuzzi costa aproape 900 lei.
La targul organizat la World Trade Center Bucuresti in perioada 19-23 martie vor fi expuse 70 de proiecte rezidentiale."In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Posibile abuzuri de pozitie dominanta ale marilor lanturi de retail De aceea, PIMM Constanta a decis sa monitorizeze foarte strict modul cum isi desfasoara activitatea aceste firme de consultanta si sa promoveze in special acele firme care fac parte din IMM Bussiness Center (retea creata de Consiliul National al IMM in urma cu doi ani).
Alenia Aeronautica (pentru aparatul C-27J Spartan Center Wing Box), compania Boeing (pentru F-18), EADS si Vough Aircraft Industries. În prezent, actionar la Aero Vodochody este grupul privat ceh Penta (care, la rândul lui, are actionar american), care în anul 2007 a finalizat procesul de restructurare al Aero.
Special pentru Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, Visa a introdus bancomate cu un nou design inspirat de cultura si caligrafia chinezeasca, pe care se regasesc semnele specifice si tusele de culoare albastru si alb de pe vasele traditionale de portelan din China, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.Douazeci si sase astfel de bancomate vor fi instalate in zona locatiilor sportive olimpice, printre care Principalul Centru Olimpic de Presa, International Broadcasting Center (IBC) si centrul media Green Home Media Village, astfel incat cei care vin la Jocurile Olimpice sa aiba posibilitatea de a retrage numerar dintr-o locatie deosebita."Am dorit sa promovam parteneriatul nostru cu Jocurile Olimpice de la Beijing intr-un mod atractiv din punct de vedere estetic si usor de recunoscut de catre vizitatorii prezenti pe perioada Jocurilor.
In hotel este amenajata si o sala de conferinta de 250 de locuri, un restaurant cu 240 de locuri, piscina, gradinita, un mini SPA center, o gelaterie, parcare gratuita pentru clienti si o plaja.
grupul italian IGD a achizitionat portofoliul Winmarkt pentru 182,5 milioane euro, AEW Europe a achizitionat de la BelRom parcul de retail, European Retail Park Targu Mures, pentru 90 de milioane euro si DEGI a cumparat Iris Shopping Center de la dezvoltatorul local Avrig 35 pentru 140 milioane euro.
Potrivit studentie.ro, una dintre activitatile de vacanta preferate de tineri este tehnoredactarea si conceperea de lucrari. La aceasta se adauga cea de operator call-center, agent publicitar/vânzari, administrator internet cafe sau hostess/promoter.
Potrivit studentie.ro, una dintre activitatile de vacanta preferate de tineri este tehnoredactarea si conceperea de lucrari. La aceasta se adauga cea de operator call-center, agent publicitar/vânzari, administrator internet cafe sau hostess/promoter.
Doar dezvoltatorii care au probleme, care nu mai pot vinde, vor scadea preturile, dar cumparatorii trebuie sa fie siguri ca vor deveni proprietarii acelor case", a declarat Gallon, CEO al dezvoltatorului imobiliar Globe Trade Center (GTC) Romania.
Angajatii din companiile private beneficiaza de mai putine zile de concediu decât cei din institutiile de stat, potrivit unui studiu efectuat, în perioada 1-15 septembrie, de Mednet Marketing Research Center si revista Primm - Asigurari&Pensii.Sondajele efectuate în cadrul studiului arata ca angajatii companiilor private beneficiaza de mai putin de 21 de zile de concediu pe an, în timp ce persoanele care lucreaza în institutii de stat au vacante de pâna la 30 de zile pe an.
Împreuna cu alti câtiva studenti, a lucrat mai târziu pe minicalculatoare DEC PDP, unul dintre aceste sisteme fiind un PDP-10 al Computer Center Corporation (CCC).
Semnale din piata Plaza Centers, companie controlata de grupul israelian Elbit Medical Imaging, care are in constructie si proiectul Dambovita Center din Bucuresti, a inaugurat cel mai mare centru comercial din Ungaria, Arena Plaza, in urma unei investitii de 333 de milioane de euro.
Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. Astazi, 8 octombrie, se deschide a doua editie din aceasta toamna a targului imobiliar tIMOn, la World Trade Center.
Ultima sansa pentru o casa, reprezentand a 15-a editie a tragului imobiliar tIMon, este deschis la World Trade Center Bucuresti , intre orele 10.00 si 19.00, pana duminica, 6 decembrie 2009.
De asemenea, 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie sunt declarate zile nelucratoare pentru unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru centrul de servicii prin telefon (call center) al bancii, cu exceptia agentiilor din incinta marilor centre comerciale.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu.
K&S Electric Power Point SRL, firma controlata de actionarii de la BelRom, a demarat deja procedurile pentru construirea Electroputere Shopping Center, iar pretul platit pentru active poate ajunge la 14 - 20 de milioane de euro, spun surse credibile.
google-analytics.com