Cautare

4343 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (3.33 secunde)
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Un exemplu de afacere cu potential este inchirierea in regim hotelier care, potrivit specialistilor, asigura o rentabilitate destul de buna. In prezent, piata inchirierii in regim hotelier din Craiova nu este prea dezvoltata.
Apartamentele din Craiova nu se mai tranzactioneaza. Cumparatorii sunt în expectativa. ... cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
Relaxarea conditiilor la creditele imobiliare în ceea ce priveste achitarea avansului minim obligatoriu, dar si gradul maxim de îndatorare le-au adus bancilor un plus considerabil de clienti. ... Însa, în piata, lucrurile stau altfel decât la birourile de creditate.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale. Este prima fabrica finalizata pe care un furnizor Ford o anunta in Banie.
Inceperea anului universitar corelata cu aparitia noilor norme ale Bancii Nationale a Romaniei vor determina o crestere a chiriilor la apartamente cu circa 10%, ne-a declarat Liviu Ureche, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI). ... „Proprietarii de apartamente vor ridica pretul chiriilor cu 20-25%“, a precizat Zilisteanu.
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
1 Mai este data la care, pe langa acest eveniment, asteptat deopotriva de localnici, dar si de operatorii din turism si alimentatie publica, vor trebui inchise, temporar, santierele de care te impiedici, la fiecare pas, in statiunile din sudul litoralului.
Dezvoltarea sectorului imobiliar face ca targurile de apartamente sa devina neasteptat de dese. Cu toate acestea, chiar daca oferta este din ce in ce mai mare, preturile pentru omul de rand raman prohibitive. Un astfel de targ se desfasoara la Bucuresti in perioada 14-18 martie.
Piata rezidentiala premium si de lux va inregistra in urmatorul an cea mai mare oferta de proprietati scoase la inchiriere, deoarece proprietarii acestui tip de locuinte nu le mai pot vinde la randamentele scontate, potrivit companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Cele mai cautate apartamente in anul 2010 au fost cele situate in cartierele Militari si Titan cu precadere, zone sub care s-au dezvoltat ansambluri rezidentiale pozitionate foarte avantajos fata de mijloacele de transport in comun.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
Dezvoltatorul imobiliar de top Adama anunta oficial demararea celei de-a doua faze in constructia a doua proiecte rezidentiale deja existente:
In prezenta onorabililor oaspeti, dezvoltatorul rezidential Adama, lider al pietei de imobiliare, a celebrat recent asezarea pietrei de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectelor Edenia Titan si Evocasa Optima.
Investitorii romani, care dezvolta proiectul de apartamente pasive LOFT Green Apartments in Mogosoaia, anunta ca vor vinde in luna decembrie apartamente care nu vor avea facturi la utilitați.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia. ... LOFT Green Apartments va finaliza in mai 2019 primele apartamente, al caror preÈ› pleaca de la 43.000 de euro fara TVA.
O piata in crestere continua in ultimii patru ani. Peste 30% din cumparatorii de locuinte noi aleg sa achizitioneze apartamente pentru a le inchiria, deoarece randamentul acestora este de 5-7%, mai bun decat dobanda pe care o ofera bancile pentru depozite.
google-analytics.com