Cautare

131 de rezultate pentru "car" (3.26 secunde)
Conform unei statistici realizate de Banca Natonala si preluata de portalul Ghiseul Bancar, in Romania sunt inregistrate nu mai putin de 3.306 de CAR-uri, mai multe decat numarul total de unitati bancare, care abia a trecut de 3.000.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate.
In aceasta conjunctura economica, in care criza financiara determina bancile sa acorde tot mai putine credite, multi s-ar putea indrepta spre alte canale de creditare, precum CAR-urile si, mai nou, IFN-urile, care acorda imprumuturi rapid, desi dobanzile platite de beneficiari sunt foarte mari.
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Light Car Open Source, de la EDAG Sub denumirea de "Light Car Open Source" se regaseste un concept incitant, construit de EDAG pe filosofia "lumina ca design si element de comunicare". Light Car Open Source este unul dintre primele vehicule care foloseste tehnologia (O)LED.
Daca nu era de ajuns, intre 3 si 5 iulie in Piateta Cazino Mamaia Primaria Constanta si Power Marine isi propun sa aduca in vara 2009 pentru a doua oara la Mamaia, Mamaia Exotic Car Show, ce reuneste segmente exclusiviste de automobile:
Aproape 200 de masini modificate, expuse pe 13.000 de metri patrati, demo car-uri, jante, kituri, stopuri, car audio, multimedia, accesorii de tuning exterior, interior si tuning motor, lumini, sunet de motoare, mii de decibeli si fete frumoase în costumatii ametitoare.
FHL a deschis sâmbata, la Craiova, cu ocazia împlinirii a zece ani de la înfiintare, cel mai modern centru de spalatorie auto - FHL Car Wash.
Compania EDAG a prezentat oficial la Geneva un nou concept denumit Light Car, o minune tehnologica pentru un viitor mai verde. ... Printre celelalte inovatii ale conceptului Light Car se numara interiorul adaptabil gusturilor fiecarui sofer.
Domnul nu zise nimic si dupa putin timp ajung la o apa care nu putea fi trecuta cu piciorul, iar dupa o cotitura iaca se iveste un car cu boi.
Oricine a văzut măcar zece filme a avut parte, aproape inevitabil, şi de două ... Cat despre iluştrii targ-mureşeni, nu ar trebui nici măcar în joacă
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Babele astea au mers pe langa caruta sau car, sa le fie mai usor animalelor.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, si ministrul Turismului, Elena Udrea, au facut duminica Guvernului si Presedintiei un cadou inedit - un car cu oua gigant- , confectionate din ipsos si incondeiate in stil bucovinean.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor cetatenilor, edilii au luat decizia de a transforma o ambulanta veche in car mortuar. ... Astfel, in urma cu aproape doua luni a prezentat in fata consiliului local un proiect de hotarare prin care ambulanta sa fie transformata in "car mortuar".
Mai trebuie spus ca sumele colectate pe statele de plata, reprezentind cotizatiile de sindicat, nu au fost virate in contul sindicatului, iar sumele colectate pe statele de plata insemnind cotizatiile la CAR nu au fost virate in contul CAR.
La randul sau, M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi pentru Romania, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de 551. ... Cifra de afaceri M Car Trading a crescut cu 5,7% in 2008, la 77,9 milioane euro.
Insa organizatorul a trimis safety car-ul pe pista si a decis sa o opreasca motivand ca ploua prea tare. ... Intra safety car-ul si cursa se reia dupa cinci tururi.
Ca si zeul solar, in viziunea populara Santilie se plimba intr-un car tras de cai inaripati, luminand cerul cu fulgerele si sagetile sale de foc. ... Spun taranii ca Sfantul Ilie se plimba pe cer intr-un car care, pentru a nu aluneca, are niste cuie pe roti.
In primul car alegoric s-a aflat Radu Mazare, costumat in Suleyman Magnificul, el fiind inconjurat de mai multe cadane. ... De asemenea, Radu Mazare a premiat cateva cluburi pentru cel mai frumos car alegoric, dar si pentru cel mai bun spectacol.
google-analytics.com