Cautare

2681 de rezultate pentru "zilele" (3.18 secunde)
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Agentiile Bran si Poiana Brasov vor functiona in zilele de 26 decembrie 2010 si 2 ianuarie 2011 intre orele 10.00 si 14.00.
Conform meteorologilor, in Banat, in prima saptamana a intervalului, vremea va fi deosebit de calda, cu maxime termice care se vor situa, in medie, intre 10 si 16 grade, cele mai ridicate valori urmand a se inregistra in zilele de 11 si 16 februarie.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ in zilele de 20 si 21 noiembrie 2018, posibil si in jurul datei de 27 noiembrie 2018, dar temporar si in 19 noiembrie 2018, si dupa 28 noiembrie 2018, cand vor fi slabe cantitativ.
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro Berbec Zilele acestea, Luna tranziteaza Semnul tau zodiacal, impulsionandu-ti dorinta de a incepe activitati si proiecte noi. ... Taur Energia Lunii, aflata zilele acestea in Semnul Berbecului, iti deschide sufletul catre introspectie si meditatie.
Zilele V - Protejeaza-ti feminitatea! ... "Aceasta prima editie a campaniei nationale Zilele V ne-a aratat ca sunt in continuare multe femei cu infectii vaginale care nu se prezinta la medicul ginecolog. ... Cred ca Zilele V este o campanie care ar trebui desfasurata anual", adauga Prof.
Probabilitatea de ploaie se mentine pe tot parcursul intervalului, dar va fi mai ridicata pana la jumatatea primei saptamani si in zilele de 30 si 31 octombrie 2018.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
In zilele caniculare, mai vulnerabili sunt varstnicii si copiii, cardiacii, diabeticii, obezii suferinzii de boli psihice (Autor: ... De aceea, specialistii recomanda sa facem dusuri cu apa calduta in zilele caniculare. Toata lumea stie ca in zilele caniculare trebuie sa bem intre 1,5-2 l de apa zilnic.
Probabilitatea de precipitatii va fi mai ridicata in zilele de 15 si 16 ianuarie, apoi dupa data de 19 ianuarie. ... MOLDOVA In prima saptamana mediile valorilor maxime vor oscila intre 6 grade in ziua de 15 ianuarie si 2...3 grade in zilele de 17 si 18 ianuarie.
Vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, in zilele de 13 si 14 iulie. ... Probabilitatea pentru averse, va fi mai ridicata in zilele de 13, 14, 20 si 21 iulie.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
TRANSILVANIA Pana in data de 17 decembrie, vremea va fi calda, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila intre 6 si 12 grade (cele mai ridicate valori se vor inregistra in zilele de 12 si 13 decembrie) si ale minimelor intre - 2 si 2 grade Celsius.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Lucrarea sa a fost cauza uneia dintre cele mai animate controverse culturale din secolul trecut - o dezbatere ale carei ecouri mai pot fi intalnite si in zilele noastre.
Dupa finalul Sfintei Liturghii, toti credinciosii pelerini ortodocsi prezenti vor avea acces in Catedrala, atat duminica, cat si in zilele urmatoare (26-29 noiembrie, zilele sfintiriia), si vor avea posibilitatea sa se inchine in Sfantul Altar, nou sfintit.
google-analytics.com