Cautare

972 de rezultate pentru "vedetecampanie cancer san" (4.38 secunde)
Un nou test de sange ar putea descoperi, cu 10 ani inainte de aparitia unei tumori mamare, care sunt femeile cu risc de cancer de san.
Mariustuca.ro / Si barbatii se imbolnavesc de cancer al sanilor (Autoare:
Asociatia Romana de Cancere Rare este alaturi de organizatiile din intreaga lume care participa la campaniile de Ziua Internationala a Copiilor cu Cancer pentru a informa comunitatea despre situatia copiilor bolnavi de cancer si despre discrepantele care exista intre tarile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare in ceea ce priveste accesul la tratament si ingrijirea copiilor bolnavi de cancer.
Simptomele acestui tip de cancer apar de obicei atunci cand boala este intr-un stadiu destul de avansat si tumora nu mai poate fi extirpata in totalitate.
Chimioterapia este un cuvant care ne duce imediat cu gandul la cancer. ... tipul de cancer, stadiul, efectele secundare potentiale, preferinta pacientilor. Ca si exemplu, tratamentul pentru cancerul la san se realizeaza in cure de patru-opt sedinte, care se fac la interval de trei saptamani.
Fara grasimi, in cancerul de san. ... Magda Marincovici) Reducerea aportului de grasime si eliminarea kilogramelor adunate peste greutatea normala dupa diagnosticare ar putea contribui la imbunatatirea ratei de supravietuire a pacientelor afectate de cancer de san.
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. ... Cancerul de san poate fi tratat daca este depistat la timp!
Ce simptome de cancer trec de obicei neobservate. ... Exista peste 200 de tipuri de cancer. Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
Medicii incurajeaza femeile care au in familie cazuri de cancer la san sa ia preventiv un medicament pentru a reduce riscul aparitiei bolii.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii, pentru stabilirea unui diagnostic.
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectul de hotarare privind Testarea genetica la cancerul de san in stadii incipiente.
De asemenea, daca aveti in familie pe cineva care a suferit de cancer ovarian, spuneti-i asta medicului, spune Cezar Irimia, presedintele FABC.
In cazul cancerului de san, mersul e bun, dar alergatul e si mai bun In SUA, femeile care supravietuiesc cancerului mamar sunt sfatuite sa practice o activitate fizica de intensitate moderata ¬ respectiv curse de alergare ¬ aproximativ doua ore si jumatate in fiecare saptamana.
mariustuca.ro / Cancerul de san triplu negativ: ... Magda Marincovici) Cancerul de san triplu negativ : O descoperire datatoare de sperante Factorul-tinta responsabil de cancerul cel mai virulent, cancerul triplu negativ a fost identificat de cercetatorii americani, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in revista Breast Cancer Research.
Cancerul pulmonar iti poate fura timpul" - acesta este mesajul campaniei anuale de informare asupra riscului acestei afectiuni, derulate in luna noiembrie de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC). ... moare din cauza cancerului pulmonar", declara doctorul pneumolog Dorin Vancea, presedintele Sectiunii de Cancer Pulmonar a Societatii Romane de Pneumologie.
Cancerul de prostata Afectiunile cele mai comune ale prostatei sunt adenomul (cea mai frecventa tumora benigna a barbatului) si cancerul de prostata - cel mai frecvent cancer al aparatului uro-genital masculin.
Mariustuca.ro / Regimul anti-cancer: Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate ne protejeaza de cancer, dar nu-l pot elimina definitiv (Autoare: Magda Marincovici) - Pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece sunt alimente valoroase, capabil sa ne protejeze de cancer, spune doctorul Pavel Chirila.
HALO, recent introdus in Romania, este un dispozitiv unic, de ultima generatie, care contribuie la identificarea precoce a cancerului de san. Testul HALO are acelasi rol in depistarea cancerului la san precum Testul Papanicolau pentru cancerul de col uterin:
Gena din spatele unui cancer agresiv (Autoare : Magda Marincovici) O descoperire ce deschide calea spre noi terapii care sa impiedice evolutia tumorilor mamare Gena responsabila de cancerul de san triplu negativ, una dintre formele cele mai agresive de cancer, a fost descoperita de cercetatorii britanici.
cancerul de san si cel col uterin. Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer dezvoltat la femei nu doar in Romania, ci in toata lumea.
google-analytics.com